Vakantiehuis Hapert: Bungalow type 4B1 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Hapert), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal Het Vennenbos Hapert Noord-Brabant Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knusse vakantiewoning voor 4 personen op Vakantiepark Landal Het Vennenbos in Hapert, Noord-Brabant.

In een prachtig natuurgebied in de Brabantse Kempen vakantiewoningen voor 4 -10 personen te huur op Vakantiepark Landal Het Vennenbos in Hapert, Noord- Brabant. Fantastisch vakantiepark met subtropisch zwemparadijs.

Deze vernieuwde Landal Het Vennenbos Hapert Noord-Brabant Bungalow type 4B1 4-personen heeft de volgende indeling: woonkamer met zit- en eethoek, open haard en flatscreen TV. In de open keuken beschikt u over een magnetron en Senseo koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers met twee 1-persoonsboxsprings. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Deze bungalow is voorzien van centrale verwarming, en tegen betaling kunt u gebruikmaken van WiFi. Op uw terras is er tuinmeubilair met parasol aanwezig.

Faciliteiten op Landal Het Vennenbos

Als gast in deze Landal Het Vennenbos Hapert Noord-Brabant Bungalow type 4B1 4-personen kunt u volop genieten in het prachtige subtropische zwemparadijs met glijbanen, whirlpool en diverse kruidenbaden. Als het weer meezit dan natuurlijk in het openluchtzwembad of op het recreatiestrand. Voor de kinderen is er voldoende te beleven, zoals het indoorspeelparadijs, een kinderboerderij, speeltuin, doolhof met uitkijktoren, waterfietsen, trampoline, een balletje slaan op de midgetgolfbaan, kortom teveel om om te noemen. Op het park is een bistro, een familiebuffetrestaurant en een snackbar. De verse broodjes voor uw ontbijt haalt u in de parkshop.

De omgeving van het vakantiepark in Hapert

Op dit mooie familiepark midden in de bossen heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten, u kunt fietsen huren op het park. Lekker een dagje uit? Het attractiepark De Efteling en het safaripark De Beekse Bergen liggen vlakbij. Ook op korte afstand zijn diverse musea te vinden zoals een bakkerijmuseum, en kaarsenmakerij. Een dagje winkelen kan in de prachtige stad Eindhoven.

Deze gezellige Landal Het Vennenbos Hapert Noord-Brabant Bungalow type 4B1 4-personen biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te genieten.
Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie op dit heerlijke Landal Vakantiepark Het Vennenbos in Hapert in de provincie Noord-Brabant. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht