Vakantiehuis Halfweg: Chalet type A 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Halfweg), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Halfweg, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knus chalet voor 4 personen te huur op EuroParcs Spaarnwoude in Halfweg, Noord-Holland, Nederland.

Prachtige vakantiewoningen voor 2 tot 8 personen te huur op vakantiepark EuroParcs Spaarnwoude in Halfweg, Noord-Holland, Nederland. Vakantiepark met overdekt zwembad, Wellness en prachtige kanoroutes.

Dit knusse EuroParcs Spaarnwoude Halfweg Chalet type A 4-personen is vrijstaand en heeft een gezellige kleurrijke inrichting. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker en (combi) magnetron. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Bij aankomst hoeft u geen bedden meer op te maken dit is, als extra service, al voor u gedaan en er ligt een handdoekenpakket voor u klaar! Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Op het park kunt u gratis gebruik maken van WiFi. In deze bungalow zijn huisdieren (max.2) toegestaan.

Het park EuroParcs Spaarnwoude

Dit vakantiepark ligt op een ideale locatie midden in de natuur. De omgeving leent zich prima om mooie fiets- en wandeltochten te maken en na zo'n prachtige dag is het heerlijk om even een baantje te zwemmen in het overdekte zwembad op het park of na te genieten in de wellnessruimte met stoombad en sauna. Op het park is er voor de kinderen een speeltuin met speeltoestellen, zandbak en airtrampoline. Uw dagelijkse boodschappen en de verse broodjes voor het ontbijt haalt u bij de supermarkt, maar mocht u een dag geen zin aan koken hebben is het restaurant Sophia's Spaarnwoude is prima idee! Voor een patatje met kunt u bij de snackbar terecht.

De omgeving van het vakantiepark Spaarnwoude in Halfweg

In de omgeving van dit vakantiepark is er voldoende te beleven. U kunt als gast van dit EuroParcs Spaarnwoude Halfweg Chalet type A 4-personen kiezen uit verschillende uitjes. Wat dacht u van een dagje Amsterdam? Boek een rondvaartboot, of ga met de kinderen naar Artis. Of bezoek de kaasmarkt in Alkmaar met zijn prachtige historische centrum. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is ook een bezichtiging waard!
De omgeving leent zich ook prima voor prachtige kanotochten door het Recreatiegebied Spaarnwoude. Ook het Noordzee strand ligt vlakbij! Dus een dagje naar zee om lekker te zonnen of uit te waaien behoort tot de mogelijkheden!

Als gast van dit mooie EuroParcs Spaarnwoude Halfweg Chalet type A 4-personen beleeft u een top vakantie in de prachtige provincie Noord-Holland. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit prachtige vakantiepark. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht