Vakantiehuis Halfweg: Bungalow type F 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Halfweg), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Halfweg, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellige bungalow voor 6 personen te huur op EuroParcs Spaarnwoude in Halfweg, Noord-Holland, Nederland.

Prachtige vakantiewoningen voor 2 tot 8 personen te huur op vakantiepark EuroParcs Spaarnwoude in Halfweg, Noord-Holland, Nederland. Vakantiepark met overdekt zwembad, Wellness en prachtige kanoroutes.

Deze vrijstaande EuroParcs Spaarnwoude Halfweg Bungalow type F 6-personen heeft een gezellige inrichting. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, Senseo koffiezetapparaat, waterkoker en combi magnetron. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden en de derde slaapkamer heeft een cross-over stapelbed.  Als extra service zijn bij aankomst de bedden al voor u op gemaakt en ligt een handdoekenpakket voor u klaar! Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. In deze bungalow zijn huisdieren (maximaal 2) toegestaan. Op het park kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Het park

De omgeving van Europarcs Spaarnwoude leent zich prima om mooie fiets- en wandeltochten te maken, de locatie is midden in de natuur. Verder heeft het park een overdekt zwembad met apart kinderbed. Ook is het genieten in de wellnessruimte met Finse sauna, infraroodcabine en zonnebank. Voor de kinderen is er een speeltuin met speeltoestellen, zandbak en airtrampoline en pannakooi. Bij de supermarkt haalt u de dagelijkse boodschappen en de verse broodjes voor het ontbijt, mocht u een dag geen zin aan koken hebben, geen probleem, dan even naar de snackbar voor een patatje met. Bij het restaurant Sophia's Spaarnwoude kunt u terecht voor een overheerlijke lunch of diner.

De omgeving van het vakantiepark in Halfweg

De omgeving van het park heeft mogelijkheden voldoende voor leuke uitstapjes voor u als gast in deze EuroParcs Spaarnwoude Halfweg Bungalow type F 6-personen. Zandvoort aan het Noordzeestrand is op 15 km afstand, dus een dagje zee behoort tot de mogelijkheden. Ook een dagje Amsterdam is altijd de moeite waard, boek een rondvaartboot, of ga met de kinderen naar Artis. Of bezoek de kaasmarkt in Alkmaar met zijn prachtige historische centrum. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is ook een bezichtiging waard!
De omgeving leent zich ook prima voor prachtige kanotochten door het Recreatiegebied Spaarnwoude. U komt vast tijd tekort, er zijn voldoende mogelijkheden!

Wanneer u verblijft in deze EuroParcs Spaarnwoude Halfweg Bungalow type F 6-personen beleeft u een prima vakantie in de prachtige provincie Noord-Holland. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit vakantiepark. Tot ziens !

Ga terug naar overzicht