Vakantiehuis Halfweg: Bungalow type CUB8L 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Halfweg), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Halfweg, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Moderne bungalow voor 8 personen te huur op EuroParcs Spaarnwoude in Halfweg, Noord-Holland, Nederland.

Prachtige vakantiewoningen voor 2 tot 8 personen te huur op vakantiepark EuroParcs Spaarnwoude in Halfweg, Noord-Holland, Nederland. Vakantiepark met overdekt zwembad, Wellness en prachtige kanoroutes.

Deze vrijstaande EuroParcs Spaarnwoude Halfweg Bungalow type CUB8L 8-personen met ligging aan het water heeft een moderne inrichting. De vakantieverblijven verschillen van inrichting dus elk huis is uniek! De open keuken is voorzien van een afwasmachine, combi magnetron, Senseo koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn vier slaapkamers waarvan één met een stapelbed. Er zijn twee badkamers, eentje met een ligbad. Bij aankomst hoeft u geen bedden meer op te maken dit is, als extra service, al voor u gedaan en er ligt een handdoekenpakket voor alle gasten u klaar! Apart toilet. In de omheinde tuin met groot terras met loungeset is ook nog een schuur voor de fietsen. In deze bungalow zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Voor het gebruik van Wifi hoeft u niet te betalen.

Faciliteiten op het park EuroParcs Spaarnwoude

EuroParcs Spaarnwoude ligt heel centraal op een mooie locatie midden in de natuur. Op het park is een grote natuurvijver die in verbinding staat met het recreatiegebied. Als gast van deze EuroParcs Spaarnwoude Halfweg Bungalow type CUB8L 8-personen kunt u mooie fiets- en wandeltochten te maken of een kanotocht. Kano's zijn in de naaste omgeving te huur. Na zo'n actieve dag is het heerlijk even een baantje te zwemmen in het overdekte zwembad op het park of te genieten in de wellnessruimte met stoombad, zonnebank en Finse sauna. Op het park is er voor de kinderen een speeltuin met speeltoestellen, zandbak en airtrampoline. Een animatieteam verzorgt in de schoolvakanties leuke activiteiten. Er is een supermarkt op het park, maar mocht u een dag geen zin aan koken hebben is het restaurant Sophia's Spaarnwoude is prima idee! Voor een patatje met kunt u terecht bij de snackbar.

Activiteiten in de buurt van het vakantiepark

De omgeving van dit vakantiepark biedt tal van leuke activiteiten zoals een bezoek de kaasmarkt in Alkmaar met zijn prachtige historische centrum, de Zaanse Schans in Zaandam of het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen zijn beslist de moeite waard. Maar wat dacht u van een dagje Amsterdam? Boek een rondvaartboot, of ga met de kinderen naar Artis.
Ook een dagje Noordzee strand behoort tot de mogelijkheden, Zandvoort ligt vlakbij!

Samen met vrienden of familie beleeft u als gast van deze EuroParcs Spaarnwoude Halfweg Bungalow type CUB8L 8-personen een super vakantie in de prachtige provincie Noord-Holland. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit prachtige vakantiepark. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht