Vakantiehuis Gulpen: Lodge type Woodland Lodge 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Gulpen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Gulpen, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vrijstaande lodge voor 6 personen op vakantiepark Roompot Gulpen in Gulpen, Limburg, Nederland.

Midden in de heuvels van het Limburgse landschap vakantiewoningen te huur voor 2 tot 10-personen op vakantiepark Roompot Gulpen in Gulpen, Limburg, Nederland. Autoluw vakantiepark met kinderanimatie.

Deze vrijstaande Roompot Gulpen Limburg Lodge type Woodland Lodge 6-personen is geschikt voor 6 volwassenen en een baby. In het woongedeelte een smart TV, in de open keuken een eethoek met een combimagnetron, afwasmachine, Nespresso koffiemachine en kokendwaterkraan. Apart toilet. Boven drie slaapkamers. Op één slaapkamer kan een kinderbedje geplaatst worden. Badkamer met wastafel, inloopdouche, toilet. Buiten een terras met tuinmeubilair. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Wat is er te doen op dit mooie vakantiepark in Gulpen

Natuurlijk wilt u genieten van een heerlijke vakantie, dat kan in deze Roompot Gulpen Limburg Lodge type Woodland Lodge 6-personen. Verken de prachtige omgeving wandelend of met de fiets. Op het park zijn fietsen te huur. Op het park kunt u lekker eten in het restaurant The Dill met panoramaterras. Even een snelle hap ophalen kan bij de afhaalservice. Bij het servicepoint op het park is de minimarkt waar u de laatste vergeten boodschappen kunt halen. De kinderen zullen zich prima vermaken bij de Kids Club of in de speeltuin.

Uitstapjes in de omgeving van dit vakantiepark in Limburg

Met z'n allen er heerlijk op uit. Bezoek in het toeristische stadje Valkenburg en neem en kijkje in de  Fluweelengrot of het Sprookjesbos, pak hierna even een terrasje. Voor de kinderen is het ook gaaf om naar de GaiaZoo in Kerkrade of het zwemparadijs Mosaqua in Gulpen te gaan. Ontspan in de baden van Thermae 2000, of bezoek de prachtige stad Maastricht, zeker de moeite waard. Het drielandenpunt in Vaals staat vast ook op uw lijstje. Kortom er zijn voldoende mogelijkheden in dit prachtige heuvelachtige landschap. 

Geniet van een heerlijke welverdiende vakantie in deze Roompot Gulpen Limburg Lodge type Woodland Lodge 6-personen. Wij verwelkomen u graag op dit prachtige vakantiepark in de provincie Limburg. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht