Vakantiehuis Gulpen: Lodge type Timber Lodge 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Gulpen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Gulpen, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Fantastische lodge voor 4 personen op vakantiepark Roompot Gulpen in Gulpen, Limburg, Nederland.

Midden in de heuvels van het Limburgse landschap vakantiewoningen te huur voor 2 tot 10-personen op vakantiepark Roompot Gulpen in Gulpen, Limburg, Nederland. Autoluw vakantiepark met kinderanimatie.

Deze vrijstaande Roompot Gulpen Limburg Lodge type Timber Lodge 4-personen is geschikt voor 4 volwassenen en een baby. De woonkamer heeft een zit- en eethoek met smart TV. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, Nespresso koffiemachine en kokendwaterkraan. Apart toilet. Twee slaapkamers. Op één slaapkamer kan een kinderbedje geplaatst worden. Badkamer met wastafel en inloopdouche. Apart toilet. Buiten een half overdekt terras met tuinmeubilair. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Op dit vakantiepark in Gulpen

Volop genieten van een heerlijke vakantie? Dat kan in deze Roompot Gulpen Limburg Lodge type Timber Lodge 4-personen, de lodge ligt midden in het heuvelachtige landschap. Verken de prachtige omgeving wandelend of met de fiets. Op het park zijn fietsen te huur. De kinderen zullen zich prima vermaken bij de Kids Club of in de speeltuin. Bij het servicepoint op het park is de minimarkt waar u de laatste vergeten boodschappen kunt halen. Op het park kunt u lekker eten in het restaurant The Dill met panoramaterras. Even een snelle hap ophalen kan bij de afhaalservice.

De omgeving van dit vakantiepark in Limburg

Wat is er allemaal te beleven in de omgeving? Eigenlijk teveel om op te noemen. Bezoek de Fluweelengrot in Valkenburg en met de kinderen het Sprookjesbos, pak hierna even een terrasje in dit gezellige stadje. Voor de kinderen is het ook gaaf om naar de GaiaZoo in Kerkrade of het zwemparadijs Mosaqua te gaan. Ook een bezoek aan de prachtige stad Maastricht is de moeite waard. Kortom er zijn voldoende mogelijkheden in dit prachtige heuvelachtige landschap. 

Samen genieten van de rust en ruimte in deze Roompot Gulpen Limburg Lodge type Timber Lodge 4-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit prachtige vakantiepark in de provincie Limburg. We heten u van harte welkom, tot ziens!

Ga terug naar overzicht