Vakantiehuis Gulpen: Lodge type The Abbey 2-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Gulpen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Gulpen, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 2
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knusse lodge voor 2 personen op Vakantiepark Roompot Gulpen in Gulpen, Limburg, Nederland.

Midden in de heuvels van het Limburgse landschap vakantiewoningen te huur voor 2 tot 10-personen op vakantiepark Roompot Gulpen in Gulpen, Limburg, Nederland. Autoluw vakantiepark met kinderanimatie.

Deze knusse Roompot Gulpen Limburg Lodge type The Abbey 2-personen heeft een design uitstraling met in de woonkamer vloerverwarming en een smart tv. Eethoek bij de open keuken met afwasmachine, combimagnetron, Nespresso koffiemachine en een kokend waterkraan. Slaapkamers met boxspring bedden. Badkamer met inloopdouche en wastafel. Apart toilet. Buiten is het heerlijk genieten in de tuin met tuinmeubilair en bubbelbad. Het gebruik van WiFi is gratis.

Faciliteiten op het vakantiepark in Limburg

Als gast in deze Roompot Gulpen Limburg Lodge type The Abbey 2-personen kunt u volop genieten van de prachtige natuur midden in Limburgse heuvels. Het park is autoluw, heeft een restaurant en afhaalservice. Verder op het park een servicepoint, minimarkt en wasserette. Voor de kinderen is er een kids club en speeltuin.

De omgeving van Vakantiepark Roompot Gulpen

Op dit mooie familiepark heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten, u kunt fietsen huren op het park. De kinderen zult u een plezier doen met een dagje naar de Gaia Zoo in Kerkrade of het Sprookjesbos in Valkenburg. Lekker ontspannen in de binnen- en buiten baden van Thermae 2000, maar bezoek ook het drielandenpunt in Vaals of de Fluweelengrot in Valkenburg. Kortom in de omgeving is voldoende te beleven. Een dagje winkelen en een terrasje pakken op het Vrijthof kan in de prachtige stad Maastricht.

In deze Roompot Gulpen Limburg Lodge type The Abbey 2-personen gaat u zeker genieten van al het moois wat Limburg te bieden heeft. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht