Vakantiehuis Garderen: Bungalow type HA 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Garderen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Garderen, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Moderne bungalow voor 8 personen te huur op Bospark Garderen in Garderen, Gelderland, Nederland.

Midden in de Veluwse bossen op kleinschalig vakantiepark vakantiewoningen van 2 tot 8 personen te huur op Bospark Garderen in Garderen, Gelderland, Nederland. Vakantiepark met buitenzwembad.

Deze vrijstaande Bospark Garderen Bungalow type HA 8-personen is modern ingericht heeft een woonkamer met zit- en eetgedeelte, de open keuken is voorzien van een afwasmachine, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Op de begane grond een 2 pers. slaapkamer, badkamer met douche, wastafel en apart toilet. Op de 1ste etage bevinden zich nog 2 slaapkamers voor 3 personen en badkamer met douche en toilet. Terras met ruime tuin. Huisdieren (max.2) zijn toegestaan. Het gebruik van WIFI is gratis.

Vakantiepark Bospark Garderen

Dit vakantiepark is een ideale locatie voor de rust zoeker! Met de hele familie in deze Bospark Garderen Bungalow type HA 8-personen is het genieten zo midden in de natuur. U kunt op het park even baantjes zwemmen in het openluchtbad of een beautybehandeling nemen in de wellnessruimte met stoombad en sauna's. Als u even actief wilt bezig zijn is er een fitnessruimte. Voor kinderen is er mooie speeltuin. Geen zin aan koken? In het restaurant kunt u dagelijks genieten van een overheerlijk ontbijt, lunch of diner.

De omgeving van het Bospark Garderen

Samen een gezellige dag beleven in het Nationale park De Hoge Veluwe? Het park is een paradijs met vele fiets- en wandelroutes. Bij de receptie kunt u fietsen huren voor een mooie fietstocht. Voor de kinderen is het Dolfinarium in Harderwijk of Burgers Zoo in Arnhem een aanrader! Verder kunt u kiezen uit verschillende leuke uitstapjes in de omgeving, ga naar het museum Paleis het Loo of bezoek bijvoorbeeld één van de vele leuke kastelen in de nabije omgeving. Ook de Apenheul in Apeldoorn is vlakbij. 
Bij de receptie liggen folders van leuke uitstapjes, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

In deze moderne Bospark Garderen Bungalow type HA 8-personen kunt u met de hele familie genieten van een super vakantie op de Veluwe in Gelderland. Wij heten u van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht