Vakantiehuis Garderen: Bungalow type CA 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Garderen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Garderen, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knusse bungalow voor 4 personen te huur op Bospark Garderen in Garderen, Gelderland, Nederland.

Midden in de Veluwse bossen op kleinschalig vakantiepark vakantiewoningen van 2 tot 8 personen te huur op Bospark Garderen in Garderen, Gelderland, Nederland. Vakantiepark met buitenzwembad.

Deze geschakelde Bospark Garderen Bungalow type CA 4-personen heeft een woonkamer met zit- en eetgedeelte, elke bungalow heeft zijn eigen unieke inrichting, de open keuken is voorzien van een afwasmachine en magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Op de begane grond een 2 pers. slaapkamer, badkamer met douche, wastafel en toilet. De tweede slaapkamer bevindt zich op de 1ste etage. Overdekt terras met ruime tuin. Huisdieren (max.2) zijn toegestaan. Het gebruik van Wifi in deze bungalow is gratis.

Over Vakantiepark Bospark Garderen

Als u op zoek bent naar rust en ruimte is dit vakantiepark de ideale locatie! Als gast van deze Bospark Garderen Bungalow type CA 4-personen is het prima vertoeven midden in de bossen. Op het park is een buitenzwembad aanwezig en kunt u gebruik maken van de wellness ruimte met beautysalon, Turks stoombad en verschillende sauna's. Even actief bezig zijn kan in de fitnessruimte. Bij de receptie is fietsverhuur mogelijk zodat u kunt genieten van prachtige fietstochten. Voor kinderen is er mooie speeltuin. In restaurant op het park is een dagelijks ontbijt, lunch en diner mogelijk.

De omgeving van het park

In de omgeving kunt u kiezen uit tal van leuke uitstapjes. Geniet van de prachtige natuur in het Nationale park De Hoge Veluwe, het is een paradijs voor fietsers, met de vele fiets- en wandelroutes. Maar bezoek ook één van de vele leuke kastelen in de nabije omgeving, of ga naar het museum Paleis het Loo. De grotere attractieparken zoals het Dolfinarium in Harderwijk of Burgers Zoo in Arnhem of de Apenheul in Apeldoorn zijn allemaal vlakbij. 
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

In deze gezellige Bospark Garderen Bungalow type CA 4-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie op de Veluwe in de prachtige provincie Gelderland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht