Vakantiehuis Exloo: Villa type Odoorn 5-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Exloo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Villapark De Hondsrug Exloo Drenthe Nederland
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe vakantiewoning voor 5 personen te huur op villapark De Hondsrug in Exloo, Drenthe, Nederland.

Luxe villa's voor 2 tot 10 personen te huur op Villapark De Hondsrug in Exloo, Drenthe Nederland. Kleinschalig villapark.

Deze luxe Vakantiepark De Hondsrug Exloo Villa type Odoorn 5-personen heeft een smaakvol ingericht interieur. In de woonkamer een zit- en eethoek met TV en open haard. De open keuken is volledig ingericht en voorzien van een kookplaat, afwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker. Ook in de woonkamer een knusse bedstee. Badkamer met douche, ligbad en wastafel. Apart toilet. Op de 1ste etage twee 2-persoons slaapkamers en apart toilet. Deze villa heeft een ruime tuin met tuinmeubilair en parasol. Washok met wasmachine en wasdroger. In de schuur stalling voor fietsen. (met oplaadpunt) Deze villa is huisdiervrij en het gebruik van WiFi is gratis. Als extra service is er per persoon 1 set handdoeken aanwezig.

Het villapark De Hondsrug in Exloo

In dit kleinschalige villapark kunt u gebruikmaken van diverse faciliteiten zoals een tennisbaan, speeltuinen en en pumptrackbaan. In de omgeving kunt u gebruik maken van meerdere zwembaden zoals in Exloo, Valthermond of in Nieuw Buinen. Bij het Fletcher hotel kunt u gebruik maken van het binnenzwembad en de Spa. (tegen betaling) Aan het begin van dit landgoed ligt een mooie midgetgolfbaan en bij het nabijgelegen Fletcher hotel is een binnenzwembad en spa, hier kunt u tegen betaling gebruik van maken. Puur Ambacht Exloo kan elke dag uw bestelde broodjes voor het ontbijt bezorgen, en de Spar Exloo bezorgt uw boodschappen. Kijkt u even op de website voor meer informatie.

De omgeving van dit vakantiepark in Drenthe

U kunt als gast van dit Villapark De Hondsrug Exloo Villa type Odoorn 5-personen kiezen uit tal van mogelijkheden. De ligging van dit park is middenin een prachtig natuurgebied met bossen en heidevelden. Uitermate geschikt om te wandelen of te fietsen. Fietsen zijn in het nabijgelegen dorp Exloo te huur. Natuurlijk bezoekt u een hunebed en de schaapskunde en voor de kinderen zal Plopsa Indoor Coevorden, of attractiepark Slagharen zeker in de smaak vallen. Voor de allerkleinsten is het kabouterland een leuk uitstapje. Even een dagje shoppen kan in de provincie hoofdstad Assen.   

Samen genieten van de rust en ruimte in dit Villapark De Hondsrug Exloo Villa type Odoorn 5-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit prachtige vakantiepark in Exloo, in de provincie Drenthe. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht