Vakantiehuis Exloo: Villa type Bosvilla 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Exloo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Villapark De Hondsrug Exloo Drenthe Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime vakantiewoning voor 8 personen te huur op Villapark De Hondsrug in Exloo, Drenthe, Nederland.

Luxe villa's voor 2 tot 10 personen te huur op Villapark De Hondsrug in Exloo, Drenthe Nederland. Kleinschalig villapark.

De Villapark De Hondsrug Exloo Villa type Bosvilla 8-personen is van alle gemakken voorzien, de knusse woonkamer heeft een open haard en zit- en eethoek, de open keuken o.a. een filterkoffiezetapparaat en Nespresso-apparaat. Apart toilet. Op de begane grond een 2-persoons slaapkamer met badkamer-ensuite. In de bijkeuken een wasmachine en wasdroger en kinderbed- en stoel. Op de eerste etage zijn in deze villa 3 slaapkamers, badkamer met infrarood sauna, en ook een apart toilet. Voor buiten op de twee terrassen is er tuinmeubilair en een houtskool barbecue aanwezig. In deze villa is één huisdier toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis. Ook is er per persoon een handdoekenpakket aanwezig.

Informatie over dit vakantiepark in Drenthe

In dit kleinschalige park waar rust en ruimte de boventoon heeft zijn er voor de kinderen een meerdere speelplaatsen. In de directe omgeving kan gebruik worden gemaakt van meerder zwembaden zoals in Exloo en Valthermond. Uw dagelijkse boodschappen kunt u bestellen bij de Spar en Puur Ambacht in Exloo bezorgt dagelijks verse broodjes op het park. Kijk even op de site voor meer informatie. Bij het nabij gelegen Fletcher hotel kunt u, tegen betaling, gebruik maken van het binnenzwembad en de Spa. Verder is er op het park een tennis- en midgetgolfbaan en voor de kinderen een pumptrack crossbaan.

Wat is er in de buurt van Villapark De Hondsrug

Als gast van deze Villapark De Hondsrug Exloo Villa type Bosvilla 8-personen hoeft u zich niet te vervelen. Bezoek de schaapskudde van Exloo of een Drents hunebed. Cultuur snuiven kan in Assen in het Drents Museum maar ook gewoon even winkelen of een terrasje pakken is een optie. In de vlakbij gelegen bossen en heidevelden kunt u lekker fietsen en wandelen, fietsen zijn te huur in het dorp. Voor de kinderen zal een dagje attractiepark Slagharen of Plopsaland in Coevorden zeker in de smaak vallen en de kleintjes zullen blij zijn met een bezoekje aan kabouterland.

Met de hele familie genieten van een verblijf in deze Villapark De Hondsrug Exloo Villa type Bosvilla 8-personen. Het wordt een top vakantie in de prachtige natuur van deze Drentse provincie. U bent van harte welkom. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht