Vakantiehuis Exloo: Villa type Bosvilla 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Exloo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Villapark De Hondsrug Exloo Drenthe Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Riante vakantievilla voor 6 personen te huur op Villapark De Hondsrug in Exloo, Drenthe, Nederland.

Luxe villa's voor 2 tot 10 personen te huur op Villapark De Hondsrug in Exloo, Drenthe Nederland. Kleinschalig villapark.

Deze Villapark De Hondsrug Exloo Villa type Bosvilla 6-personen heeft in de woonkamer een modern ingericht interieur met flatscreen TV, houtkachel en openslaande deuren naar het gemeubileerde terras. De keuken is voorzien zoals een vaatwasmachine, magnetron, Dolce Gusto, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Twee persoons slaapkamer met badkamer en-suite met wastafel, douche en toilet. Op de eerste verdieping twee 2-pers. slaapkamers en badkamer met ligbad, wastafel, regendouche, toilet en infrarood sauna. Wasmachine en wasdroger. Voor elke gast ligt er een handdoeken pakket klaar. Het gebruik van WiFi is gratis.

Villapark De Hondsrug in Drenthe

Dit villapark ligt middenin de prachtige Drentse natuur.  Een mooi natuurgebied om lekker te wandelen of te fietsen. In het dorp Exloo zijn fietsen te huur. Voor kinderen zijn er op het park meerdere speeltuinen en kunt u in de nabije omgeving gebruik maken van diverse zwembaden. De verse broodjes kunt u bestellen bij Puur Ambacht in Exloo en de dagelijkse boodschappen kunnen worden bezorgt via de SPAR Exloo. Om een wedstrijdje te tennissen is er een tennisbaan en vooraan in het park ligt een midgetgolfbaan. Bij het nabij gelegen Fletcher hotel kunt u tegen betaling gebruik maken van het binnenzwembad en de Spa.

De omgeving van villapark De Hondsrug in Exloo

De omgeving van dit villapark biedt voldoende mogelijkheden. Als gast van deze Villapark De Hondsrug Exloo Villa type Bosvilla 6-personen kunt u heerlijke wandel- en fietstochten maken. Fietsen, ook E-Bikes, zijn te huur in het dorp Exloo. Een dagje attractiepark Slagharen of Plopsaland Coevorden is voor de kinderen een belevenis. Bezoek natuurlijk ook een Drents Hunebed en de schaapskooi van Exloo. Voor de kleintjes is het Kabouterland een leuke verrassing. Een dagje naar de provinciestad Assen met het Drents museum is zeker de moeite waard.

Met zijn allen genieten van de prachtige natuur in het Drentse land. In deze Villapark De Hondsrug Exloo Villa type Bosvilla 6-personen heeft u een top vakantie! Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit villapark en verwelkomen u graag! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht