Vakantiehuis Epe: Trekkershut type Jagershut 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Epe), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Epe, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knusse trekkershut voor 4 personen te huur op RCN Vakantiepark de Jagerstee in Epe, Gelderland, Nederland

Midden in het bos gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 6 personen te huur op RCN Vakantiepark de Jagerstee in Epe, Gelderland, Nederland.
Vakantiepark op de Veluwe met buitenzwembad met zonneweide en kinderanimatie.

Deze knusse RCN Vakantiepark de Jagerstee Trekkershut type de Jagershut 4-personen is een goed verblijf om te reserveren voor een fiets-of wandelvakantie. Er is een tafel met stoelen voor 4 personen en een keukenblok met elektrische kookplaat, waterkoker, thermoskan met opschenkfilter, kleine koelkast en een jerrycan. Op het glampingveld is een watertappunt. Eén slaapkamer met 2 persoons bed en een stapelbed. U kunt gebruik maken van de douche en toilet in het sanitair gebouw in de directe omgeving. Gratis gebruik van WiFi. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan.

RCN Vakantiepark de Jagerstee in Epe

Als gast van deze RCN Vakantiepark de Jagerstee Trekkershut type de Jagershut 4-personen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Voor de kinderen is er een recreatieteam die leuke activiteiten tijdens de schoolvakanties organiseert. Er zijn verschillende speeltoestellen, een sportveld en midgetgolfbaan, tafeltennistafel, indoor speelbos en dierenweide. Buitenzwembad met apart peuterbad. Lekker lunchen, dineren of gezellig borrelen kan bij de basserie met terras, verder op het park ook een snackbar, supermarkt, café en croissanterie.

In de omgeving van dit mooie vakantiepark op de Veluwe

Er is voldoende te beleven in de naaste omgeving van dit vakantiepark. De omgeving leent zich uitstekend voor prachtige wandel- en fietstochten, maar ook de grote attracties zoals Dolfinarium in Harderwijk, Pretpark  Julianatoren, of de Apenheul in Apeldoorn zullen bij de kinderen zeker in de smaak vallen. Kortom, een keuze maken zal moeilijk worden.

In deze RCN Vakantiepark de Jagerstee Trekkershut type de Jagershut 4-personen midden op de prachtige Veluwe kunt u genieten van een heerlijke vakantie back to basic, of voor een nachtje weg in Epe in de provincie Gelderland. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht