Vakantiehuis Epe; Lodge type Veluwse lodge 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Epe), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Epe, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe lodge voor 6 personen te huur op RCN Vakantiepark de Jagerstee in Epe, Gelderland, Nederland.

Midden in het bos gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 6 personen te huur op RCN Vakantiepark de Jagerstee in Epe, Gelderland, Nederland.
Vakantiepark op de Veluwe met buitenzwembad met zonneweide en kinderanimatie.

Deze luxe RCN Vakantiepark de Jagerstee Lodge type Veluwse lodge 6-personen heeft een moderne open keuken met vaatwasmachine, combimagnetron, koelkast met vriesvak, Nespresso- en filterkoffiezetapparaat. Vanuit de gezellig ingerichte woonkamer stapt u via de openslaande deuren zo het gemeubileerde terras op. Apart toilet. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Er zijn drie slaapkamers waarvan twee op de begane grond en de derde is te bereiken via een houten ladder. Niet in alle lodges zijn huisdieren toegestaan en gebruik van Wifi in deze lodge is gratis.

Over RCN Vakantiepark de Jagerstee op de Veluwe

Dit familiepark ligt op een uitstekende locatie midden in een bosrijke omgeving van de Veluwe. Lekker zwemmen en zonnen kan bij het buitenzwembad. Het park heeft voor de kinderen meerdere speeltoestellen en een indoor speelbos. Knuffelen met de dieren kan op de dierenweide en voetballen kan op het sportveld. Verder is er op het park nog een midgetgolfbaan, tafeltennistafel, en verzorgt het animatieteam leuke activiteiten in de vakantieperiodes. Op het park zijn verschillende horecamogelijkheden zoals een brasserie met terras, een snackbar, café en croissanterie.

Uitstapjes in de buurt van het Vakantiepark de Jagerstee in Epe

Als gast van deze RCN Vakantiepark de Jagerstee Lodge type Veluwse lodge 6-personen kunt u genieten van de prachtige natuur op de Veluwe, pak de fiets en verken de omgeving. Fietsen zijn bij de parkreceptie te huur. U zult de kinderen een plezier doen met een dagje Attractiepark Walibi, maar ook het Dolfinarium in Harderwijk is vlakbij.

In deze gezellige RCN Vakantiepark de Jagerstee Lodge type Veluwse lodge 6-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie op de prachtige Veluwe in de provincie Gelderland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht