Vakantiehuis Epe: Bungalow type de Wolf 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Epe), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Epe, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gerenoveerde bungalow voor 4 personen te huur op RCN Vakantiepark de Jagerstee in Epe, Gelderland, Nederland.

Midden in het bos gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 6- personen te huur op RCN Vakantiepark de Jagerstee in Epe, Gelderland, Nederland.
Vakantiepark op de Veluwe met buitenzwembad met zonneweide en kinderanimatie.

Deze pas gerenoveerde RCN Vakantiepark de Jagerstee Bungalow type de Wolf 4-personen heeft 2 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De modern ingerichte woonkamer heeft een zithoek, flatscreen TV en open haard voor de koudere dagen, er is ook centrale verwarming. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, combimagnetron, afwasmachine, waterkoker, Nespresso- en filterkoffiezetapparaat. De op het zuiden gelegen tuin met overkapping is voorzien van luxe tuinmeubilair. In een aantal bungalows zijn huisdieren toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis.

RCN Vakantiepark de Jagerstee in Epe

Op deze prachtige locatie midden op de Veluwe zult u genieten van een top vakantie. U kunt lekker zwemmen en zonnen bij het verwarmde buitenzwembad. Er is altijd wel iets te doen op dit park want het animatieteam organiseert leuke sport-, spel- en wateractiviteiten. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuinen, bij de tafeltennistafel, sport- en pannaveld, jeu de boulesbaan en de midgetgolfbaan. Verder is er nog een dierenweide en een indoor speelbos. Gezellig borrelen kan bij het café, en bij de brasserie kunt u heerlijk lunchen of dineren op het terras. Geen zin aan koken? Voor een snelle hap kunt u terecht bij de snackbar. Verse broodjes zijn verkrijgbaar bij de croissanterie.

Uitstapjes in de omgeving van dit vakantiepark op de Veluwe

In de omgeving van het park kunt u als gast van dit RCN Vakantiepark de Jagerstee Bungalow type de Wolf 4-personen kiezen uit leuke uitstapjes. De ligging biedt veel mogelijkheden, lekker wandelen en fietsen op de Veluwe. Fietsen zijn bij de parkreceptie te huur. Voor de kinderen is een dagje Dolfinarium in Harderwijk een belevenis en het Attractiepark Walibi zal zeker in de smaak vallen. 
Vraagt u bij de receptie naar mooie fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in deze RCN Vakantiepark de Jagerstee Bungalow type de Wolf 4-personen genieten van een super vakantie op de Veluwe in Epe in Gelderland. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht