Vakantiehuis Elburg: Bungalow type Royal met Sauna 10-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Elburg), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Elburg, Veluwemeer, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 10
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime Bungalow voor 10 personen te huur op Vakantiepark Veluwe Strandbad in Elburg, Gelderland, Nederland.

Op een prachtig gelegen vakantiepark direct aan het Veluwemeer vakantiewoningen voor 2 tot 10-personen te huur op Vakantiepark Veluwe Strandbad in Elburg, Gelderland, Nederland. Familiepark met eigen strand en kinderfaciliteiten.

Wat zullen de herinneringen met de hele familie mooi zijn met een verblijf in deze Veluwe Strandbad Bungalow Royal met Sauna 10-personen. De bungalow beschikt over een zithoek met TV en eethoek. De keuken is voorzien van een magnetron, afwasmachine, gasfornuis, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en waterkoker.
Slaapkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Op de eerste etage drie slaapkamers met een 2de badkamer met twee wastafels, ligbad en toilet. Ook op de eerste etage uw eigen privé sauna! Terras met tuinmeubilair en parasol. In deze bungalow zijn helaas geen huisdieren toegestaan.

Vakantiepark Veluwe Strandbad in Elburg

Dit familiepark ligt op een uitstekende locatie aan het Veluwemeer met een eigen zandstrand. Lekker zwemmen en zonnen op de ligweide en ook de watersportliefhebbers komen hier aan kun trekken, je kunt er surfen, zeilen, waterskiën, of bootje varen. Zowel voor beginners als gevorderden zijn er bij surfschool Lifetime Sport lessen te volgen. Voor kinderen is er ook van alles te beleven, er is een animatieteam die leuke activiteiten voor alle leeftijden organiseert in de vakantieperiodes, verder is er een airtrampoline, speeltoestellen, Jeu de boulesbaan, pannaveld en volley- en basketbalveld. Bij Buddy's Bowling & Bites is het een gezellige boel, er zijn 4 vier bowlingbanen maar ook pooltafels, een biljart, meerdere dartborden en 2 Playstations en voor de kleintjes een leuke speelhoek. Voor uw boodschappen kunt u terecht bij de parkwinkel, een dagje geen zin aan koken? Bij restaurant de Waterman kunt u heerlijk lunchen dineren of gezellig borrelen direct aan het Veluwe meer!

In de omgeving van het vakantiepark aan het Veluwemeer

Als gast van deze Veluwe strandbad Bungalow Royal met Sauna 10-personen zal het moeilijk zijn een keuze te maken voor leuke uitstapjes in de omgeving, het park ligt zeer centraal gelegen dus u kunt alle kanten op. Nationaal Park de Hoge Veluwe is vlakbij bij en hier kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Bezoek ook het historische stadje Elburg. Voor de kinderen zal een dagje Attractiepark Walibi, maar ook het Dolfinarium in Harderwijk zeker in de smaak vallen.

In deze gezellige Veluwe strandbad Bungalow Royal met Sauna 10-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Gelderland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht