Vakantiehuis Elburg: Bungalow type Royal 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Elburg), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Elburg, Veluwemeer, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 8 personen te huur op Vakantiepark Veluwe Strandbad in Elburg, Gelderland, Nederland.

Op een prachtig gelegen vakantiepark direct aan het Veluwemeer vakantiewoningen voor 2 tot 10-personen te huur op Vakantiepark Veluwe Strandbad in Elburg, Gelderland, Nederland. Familiepark met eigen strand en kinderfaciliteiten.

Deze luxe Veluwe Strandbad Bungalow type Royal 8-personen ligt vlakbij het strand van het Veluwemeer. Gezellig ingerichte woonkamer met TV en openslaande deuren naar het terras. Open keuken met vaatwasmachine, gasfornuis, koelkast met vriesvak, waterkoker en een koffiezetapparaat. Slaapkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Op de eerste etage drie slaapkamers met een 2de badkamer met twee wastafels, ligbad en toilet. Terras met tuinmeubilair en parasol. Helaas zijn in de bungalow geen huisdieren toegestaan.

Vakantiepark Veluwe Strandbad direct aan het Veluwemeer

Op een prachtige locatie direct aan het Veluwemeer zult u genieten van een top vakantie. Lekker zwemmen, en zonnen op het eigen zandstrand met ligweide. Er is altijd wel iets te doen aan het water, zoals surfen, zeilen, suppen, bootje varen of natuurlijk vissen. Bij de surfschool Lifetime Sport op het park zijn er cursussen voor beginners en gevorderden. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin en op de airtrampoline of bij het animatieteam die in de schoolvakanties leuke sport-, spel- en wateractiviteiten voor alle leeftijden organiseert. Bij Buddy's Bowling & Bites zijn 4 vier bowlingbanen maar ook pooltafels, een biljart, meerdere dartborden en 2 Playstations. U kunt u heerlijk lunchen, dineren of gezellig borrelen bij restaurant de Waterman met terras aan het meer. Verse broodjes voor het ontbijt zijn verkrijgbaar bij de parkwinkel.

Uitstapjes in de omgeving van het park in Elburg

In de omgeving van het park kunt u als gast van deze Veluwe Strandbad Bungalow type Royal 8-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. De ligging biedt veel mogelijkheden, u bent zo op het Nationaal Park De Hoge Veluwe en kunt u edelherten of wilde zwijnen spotten. Een dagje Attractiepark Walibi, is een belevenis voor de kinderen, maar het Dolfinarium in Harderwijk is zeker de moeite waard! Bezoek ook het historische stadje Elburg! 
Vraagt u bij de receptie naar mooie fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in deze Veluwe Strandbad Bungalow type Royal 8-personen genieten van een super vakantie aan het Veluwemeer in Elburg. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht