Vakantiehuis Elburg: Bungalow type Comfort Deluxe 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Elburg), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Elburg, Veluwemeer, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Bungalow voor 6 personen te huur op Vakantiepark Veluwe Strandbad in Elburg, Gelderland, Nederland.

Op een prachtig gelegen vakantiepark direct aan het Veluwemeer vakantiewoningen voor 2 tot 10-personen te huur op Vakantiepark Veluwe Strandbad in Elburg, Gelderland, Nederland. Familiepark met eigen strand en kinderfaciliteiten.

Deze Veluwe Strandbad Bungalow type Comfort Deluxe 6-personen kunt u, met voorkeur, boeken met ligging direct aan het Veluwemeer. De bungalow heeft een zithoek met TV en eethoek. In de keuken is een afwasmachine, magnetron, gasfornuis en koelkast met vriesvak. Ook een koffiezetapparaat en waterkoker is aanwezig. Er zijn 3 slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras voorzien van tuinmeubilair en parasol. In deze bungalow zijn geen huisdieren toegestaan.

Vakantiepark Veluwe Strandbad in Elburg

Het park ligt op een prachtige locatie aan het Veluwemeer. Er is een eigen zandstrand met ligweide. De kinderen zullen zich niet vervelen, er is een speeltuin met meerdere speeltoestellen en een airtrampoline. Er is een animatieteam die leuke activiteiten voor alle leeftijden organiseert in de vakantieperiodes. Verder is er op het park een tennisbaan, Jeu de Boulesbaan, pannaveld, volley- en basketbalveld. Lekker eten kun je bij het restaurant de Waterman met terras aan het Veluwemeer. Bij Buddy's Bowling & Bites zijn 4 vier bowlingbanen maar ook drie pooltafels, een biljart, meerdere dartborden en 2 Playstations. Voor de kleintjes een speelhoek. Genoeg te beleven dus. Verschillende watersporten zoals zeilen, suppen, surfen kunt u beoefenen bij de surfschool Lifetime Sport op het park. De dagelijks boodschappen kunt u halen in de parkwinkel.

In de buurt van dit vakantiepark aan het Veluwemeer

Als gast van dit Veluwe Strandbad Bungalow type Comfort Deluxe 6-personen kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden, het park is centraal gelegen dus u kunt alle kanten op. U bent zo in het Nationaal Park de Hoge Veluwe waar u prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. De kinderen zullen genieten van een dagje Attractiepark Walibi, maar ook het Dolfinarium in Harderwijk en de Apenheul in Apeldoorn zijn niet ver. Maak ook en bezoek aan het historische stadje Elburg! Bij de receptie vindt u informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In deze knusse Veluwe Strandbad Bungalow type Comfort Deluxe 6-person met een prachtig uitzicht over het Veluwemeer zult u genieten van een heerlijke vakantie! Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht