Vakantiehuis Dwingeloo: Safaritent type Poolster 2-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Dwingeloo), Vakantiehuizen Nederland
Park
RCN vakantiepark de Noordster Dwingeloo Drenthe Nederland
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Safaritent voor 2 personen te huur op RCN Vakantiepark de Noordster in Dwingeloo, Drenthe, Nederland.

Op RCN Vakantiepark de Noordster vakantiewoningen te huur voor 2 tot 24-personen in Dwingeloo, Drenthe Nederland. Familiepark midden in de natuur met verwarmd openlucht zwembad en kinderanimatie.

Deze RCN Vakantiepark de Noordster Safaritent type Poolster 2-personen heeft een eethoek en er is een flatscreen TV. In de keukenopstelling een kookplaat, koelkast met vriesvak, magnetron, waterkoker en filterkoffiezetapparaat. Op de bovenverdieping een slaapkamer met een prachtig uitzicht! Geen eigen badkamer, het sanitair gebouw is vlakbij deze safaritent. Zowel boven als onder een veranda met op de begane grond een luxe loungeset. Het gebruik van WiFi is gratis.

Vakantiepark de Noordster in Dwingeloo

Op dit vakantiepark zijn veel faciliteiten. Naast dit vakantiepark een verwarmd openluchtzwembad en voor de kleintjes is er een waterspeeltuin. Dieren knuffelen kan op de dierenhoeve, verder is er nog een openluchttheater, speeltuin, sportveld, tennisbaan, tafeltennis, jeu de boulesbaan en midgetgolf. Tijdens de schoolvakanties en in de weekenden organiseert het recreatieteam leuke sport- en spelactiviteiten. Zit het weer even niet meer dan zijn er voldoende speelopties in de indoorspeelruimte met thema sterren en planeten. In de brasserie op het park kan er heerlijk geluncht of gedineerd worden, of ga gezellig borrelen op het terras. Er is een snackbar, een croissanterie en een winkeltje (beperkt assortiment) voor de vergeten boodschappen.

De omgeving van dit vakantiepark in Drenthe

U kunt als gast van deze RCN Vakantiepark de Noordster Safaritent type Poolster 2-personen kiezen uit tal van mogelijkheden. Het vakantiepark ligt midden in het natuurgebied van Nationaal Park Dwingelderveld met bossen en heidevelden. Uitermate geschikt om te wandelen of te fietsen. Fietsen, skelters, E-Bikes en mountainbikes zijn te huur bij de parkreceptie. Natuurlijk bezoekt u een hunebed en een schaapskunde. Voor de kinderen zal Plopsa Indoor Coevorden, of attractiepark Slagharen zeker in de smaak vallen. Voor de allerkleinsten is het kabouterland in Exloo een leuk uitstapje. Even een dagje shoppen kan in de provincie hoofdstad Assen.

Samen genieten van de rust en ruimte in deze RCN Vakantiepark de Noordster Safaritent type Poolster 2-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit prachtige vakantiepark in Dwingeloo, in de provincie Drenthe. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht