Vakantiehuis Dwingeloo: Lodge type Hooiberg 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Dwingeloo), Vakantiehuizen Nederland
Park
RCN vakantiepark de Noordster Dwingeloo Drenthe Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellige lodge voor 6 personen te huur op Vakantiepark de Noordster in Dwingeloo, Drenthe, Nederland.

Op RCN Vakantiepark de Noordster vakantiewoningen te huur voor 2 tot 24-personen in Dwingeloo, Drenthe Nederland. Familiepark midden in de natuur met verwarmd openlucht zwembad en kinderanimatie.

Deze RCN Vakantiepark de Noordster Lodge type Hooiberg 6-personen heeft in de woonkamer zithoek en flatscreen TV. De open keuken is voorzien een 6 pers. eethoek, vaatwasmachine, magnetron, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn drie 2-pers. slaapkamers waarvan één met stapelbed. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Via schuifpui in de woonkamer naar de overdekte veranda met loungeset. In deze lodges zijn huisdieren toegestaan en is het gebruik van WiFi gratis.

Park de Noordster in Dwingeloo

Dit vakantiepark ligt middenin de prachtige Drentse natuur in het Nationaal Park Dwingelderveld. Een mooi natuurgebied om lekker te wandelen of te fietsen. Bij de parkreceptie zijn fietsen, E-Bikes en mountainbikes te huur. Voor kinderen is er op het park een speeltuin, dierenweide, sportveld, Jeu de boulesbaan, tafeltennistafel en tennisbaan. Ook is er genoeg speelvertier in de indoorspeelruimte met het thema sterren en planeten. Het recreatieteam verzorgt in de schoolvakanties leuke spel- en sportactiviteiten. Zwemmen kan in het naastgelegen verwarmde openlucht zwembad en voor de kleintjes is er een prachtige waterspeeltuin. De brasserie is een goede keuze voor een lekkere lunch of diner. Voor de vergeten boodschappen is er een parkwinkel met een beperkt assortiment, een snackbar en lekkere croissantjes zijn te halen bij de croissanterie.

De omgeving van de Noordster in Dwingeloo

De omgeving van dit villapark biedt voldoende mogelijkheden. Als gast van deze Vakantiepark de Noordster Lodge type Hooiberg 6-personen kunt u heerlijke wandel- en fietstochten maken. Fietsen, ook E-Bikes en mountainbikes, zijn te huur bij de parkreceptie. Een dagje attractiepark Slagharen of Plopsaland Coevorden is voor de kinderen een belevenis. Bezoek natuurlijk ook een Drents Hunebed en de schaapskooi van Exloo. Voor de kleintjes is het Kabouterland een leuke verrassing. Een dagje naar de provinciestad Assen met het Drents museum is zeker de moeite waard.

Met zijn allen genieten van de prachtige natuur in het Drentse land. In deze vakantiepark de Noordster Lodge type Hooiberg 6-personen heeft u een top vakantie! Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit vakantiepark en verwelkomen u graag! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht