Vakantiehuis Dwingeloo: Lodge type Heidelodge 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Dwingeloo), Vakantiehuizen Nederland
Park
RCN vakantiepark de Noordster Dwingeloo Drenthe Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime vakantiebungalow voor 8 personen te huur op RCN Vakantiepark de Noorster in Dwingeloo, Drenthe, Nederland.

Op RCN Vakantiepark de Noordster vakantiewoningen te huur voor 2 tot 24-personen in Dwingeloo, Drenthe Nederland. Familiepark midden in de natuur met verwarmd openlucht zwembad en kinderanimatie.

Wat een gezellige tijd om in deze RCN Vakantiepark de Noordster Lodge type Heidelodge 8-personen vakantie te vieren, de lodge heeft een knusse woonkamer met zithoek en flatscreen TV. In de open keuken een eethoek voor 8 personen met afwasmachine, magnetron, koelkast met vriesvak, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Op de begane grond een 2-persoons slaapkamer. Op de eerste etage zijn drie 2-persoons slaapkamers. Nog een kleine extra ruimte voor een te plaatsen kinderbed. Apart toilet. Via het overloop bereik je het dakterras met losse stoelen, hier heeft u een prachtig uitzicht op de heidevelden van het Nationaal Park Dwingelderveld. Vanuit de woonkamer via de schuifpui kunt u naar het overdekte terras met loungeset en picknicktafel. 
In deze logde is een kinderbed-box en -stoel standaard aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan en kunt u gratis gebruik maken van  WiFi.

Informatie over dit vakantiepark in Drenthe

Dit vakantiepark heeft veel faciliteiten. Er kan direct naast het park lekker worden gezwommen in het verwarmde openlucht Zwembad. Op het park is er voor de kleintjes een waterspeeltuin. Verder is er ook genoeg te beleven zoals in de speeltuin, bij de dierenweide, de tafeltennistafel, jeu de Boullsbaan, minigolf of op het sportveld. Ook kan er een balletje worden geslagen op de tennisbaan. Het animatieteam organiseert tijdens de schoolvakanties en weekenden leuke activiteiten. Lekker lunchen of dineren kan bij de brasserie op het park, en de broodjes zijn bij de croissanterie verkrijgbaar.

In de buurt van Vakantiepark de Noordster in Dwingeloo

Als gast van deze RCN Vakantiepark de Noordster Lodge type Heidelodge 8-personen hoeft u zich niet te vervelen. Bezoek de schaapskudde van Exloo of een Drents hunebed. Cultuur snuiven kan in Assen in het Drents Museum maar ook gewoon even winkelen of een terrasje pakken is een optie. In de vlakbij gelegen bossen en heidevelden van het Nationaal Park Dwingelderveld kunt u lekker fietsen en wandelen, fietsen, e-bikes en mountainbikes zijn te huur bij de parkreceptie. Voor de kinderen zal een dagje attractiepark Slagharen of Plopsaland in Coevorden zeker in de smaak vallen en de kleintjes zullen blij zijn met een bezoekje aan kabouterland.

Met de hele familie genieten van een verblijf in deze RCN Vakantiepark de Noordster Lodge type Heidelodge 8-personen. Wat zullen de herinneringen gaaf zijn na dit verblijf in de prachtige natuur van deze Drentse provincie. U bent van harte welkom. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht