Vakantiehuis Doorn: Chalet type Doornburgh 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Utrecht (Doorn), Vakantiehuizen Nederland
Park
RCN Vakantiepark het Grote Bos Doorn Utrecht Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe chalet voor 4 personen op RCN Vakantiepark het Grote Bos in Doorn, Utrecht, Nederland.

Op de Utrechtse Heuvelrug vakantiewoningen voor 2 tot 7-personen te huur op RCN Vakantiepark het Grote Bos in Doorn, Utrecht, Nederland. Familiepark in bosrijk gebied met buiten zwembad.

Dit luxe RCN Vakantiepark het Grote Bos Chalet type Doornburgh 4-personen is van alle gemakken voorzien en heeft isolatie, vloerverwarming en cv. De gezellige woonkamer heeft een gashaard en de open keuken een afwasmachine, magnetron, waterkoker, filterkoffiezetapparaat en Nespresso apparaat. Twee 2-persoons slaapkamers. Badkamer met inloopdouche, wastafel en sauna. Apart toilet. Er is een extra TV in één van de slaapkamers. Buiten een terras met meubilair en parasol en een kast met wandelschoenendroger. Gratis gebruik van WiFi. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan.

Faciliteiten op het Vakantiepark het Grote Bos op de Utrechtse Heuvelrug

Als gast van dit RCN Vakantiepark het Grote Bos Chalet Type Doornburgh 4-personen hoeft niemand zich te vervelen. Voor de kinderen is er een recreatieteam die leuke activiteiten organiseert en er zijn verschillende speeltoestellen. Lekker roetsjen van de mega glijbaan bij het buitenzwembad, spelen bij het waterspeelparadijs, zonnen op de ligweide, of genieten bij de natuurvijver. Ook sportief gezien is er van alles te doen zoals een fietscrossbaan, jeu de boulesbaan, voetbal- en basketbalveld, tegen betaling kan gebruik worden gemaakt van de tennis- en bowlingbaan.  Lekker lunchen, dineren of gezellig borrelen kan bij de basserie. Op het park is ook een snackbar en supermarkt.

Wat is er te doen in de omgeving van Doorn

Is er voldoende te beleven in de buurt van dit vakantiepark. De omgeving de Utrechtse Heuvelrug leent zich uitstekend voor een prachtig fiets- of wandeltocht. Fietsen zijn bij de parkreceptie te huur. Voor de kinderen is een dagje Dierenpark Amersfoort een belevenis maar ook het Museum Speelklok is een optie. Bezoek de Domtoren in Utrecht, ga even winkelen of pak een gezellig terras in deze stad. Bezoek ook de vele kastelen in deze omgeving zoals kasteel Amerongen of kasteel de Haar. Ook voor de kinderen reuze spannend!

In dit RCN Vakantiepark het Grote Bos Chalet type Doornburgh 4-personen op de Utrechtse Heuvelrug komt u uitgerust weer terug van uw vakantie in de provincie Utrecht. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht