Vakantiehuis Doorn: Chalet type B Comfort 5-personen

Plaats
Vakantiehuis Utrecht (Doorn), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Doorn, Utrecht
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 5 personen te huur op Vakantiepark Bonte Vlucht in Doorn, Utrecht, Nederland.

Nabij de Utrechtse Heuvelrug vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen in Doorn, Utrecht, Nederland. Familiepark midden in de natuur met buitenzwembad en kinderanimatie. 

Dit vrijstaande Vakantiepark Bonte Vlucht Doorn Chalet type B Comfort 5-personen beschikt over een gezellige woonkamer met flatscreen TV. De keuken is voorzien van een Senseo, afwasmachine, combimagnetron en  waterkoker. Twee slaapkamers waarvan één met stapelbed en 1-pers.bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras voorzien van tuinmeubilair.

Vakantiepark Bonte Vlucht in Doorn

Het park ligt op een prachtige locatie midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Het park beschikt over een verwarmd openlucht zwembad met zonneweide en een met apart peuterbadje met glijbaan. De kinderen zullen zich niet vervelen, er is een speeltuin, een airtrampoline en het animatieteam zorgt in de schoolvakanties voor leuke activiteiten voor alle leeftijden. Tennissen kan op de all weather tennisbaan. Lekker lunchen of dineren kan bij het gezellige restaurant met groot buitenterras en verder is er een snackbar.

De omgeving van het vakantiepark

Als gast van dit Vakantiepark Bonte Vlucht Doorn Chalet type B Comfort 5-personen kunt u kiezen uit tal van leuke uitstapjes. Het park is centraal gelegen en ligt vlakbij het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug , een prima locatie voor de natuurliefhebbers, wandelaars of fietsers. Mooie bezienswaardigheden onderweg voldoende zoals Kasteel de Haar of Huis Doorn. De kinderen zullen genieten van een dagje naar het Ouwehands Dierenpark in Rhenen en Dierenpark Amersfoort. De Utrechtse Domtoren beklimmen is ook een optie. 
Bij de receptie vindt u informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving. Hier kunt u ook fietsen huren voor een prachtige fietstocht in de omgeving.

In dit gezellige Vakantiepark Bonte Vlucht Doorn Chalet type B Comfort 5-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie midden in de natuur van Doorn in de provincie Utrecht! Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht