Vakantiehuis Doorn: Bungalow type Hydepark 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Utrecht (Doorn), Vakantiehuizen Nederland
Park
RCN Vakantiepark het Grote Bos Doorn Utrecht Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Prachtige bungalow voor 6 personen op RCN Vakantiepark het Grote Bos in Doorn, Utrecht, Nederland

Op de Utrechtse Heuvelrug vakantiewoningen voor 2 tot 7-personen te huur op RCN Vakantiepark het Grote Bos in Doorn, Utrecht, Nederland. Familiepark in bosrijk gebied met buiten zwembad.

Deze prachtige RCN Vakantiepark het Grote Bos Bungalow type Hyde 6-personen heeft een modern ingerichte woonkamer met TV, DVD-speler. De keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, waterkoker, filter koffiezetapparaat en een Nespresso apparaat. In de hal een apart toilet. Twee persoons slaapkamer op de begane grond met met wastafel en douche. Op de eerste etage twee 2-persoons slaapkamers met tweede badkamer met douche, ligbad en toilet. Ruime tuin op het zuiden met tuinmeubilair en parasol. Ook is er een pizzaoven aanwezig. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn toegestaan, maar niet in alle bungalows.

Over vakantiepark het Grote Bos in Doorn

Als u een verblijf heeft geboekt in deze RCN Vakantiepark het Grote Bos Bungalow type Hydepark 6-personen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Op het park zijn verschillende speeltoestellen, een speelkasteel, kabelbaan en air trampolines voor de kinderen. Er is een recreatieteam ( mei t/m sept.) Het buitenzwembad, met gave waterglijbaan, is vrij toegankelijk, er is een waterspeelparadijs, een ligweide en natuurvijver. Ook sportief gezien is er genoeg te beleven, er is een interactieve voetbalmuur, voetbal- en basketbalveld, tafeltennis, jeu de boules- en fietscrossbaan. Tegen betaling kan er gebruik worden gemaakt van de tennisbanen en bowlingbanen. Er zijn meerdere horecagelegenheden op het park zoals een basserie, snackbar en in de supermarkt doet u de dagelijkse boodschappen.

Activiteiten in de omgeving van dit vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug

De omgeving van dit RCN Vakantiepark het Grote Bos Bungalow type Hypepark 6-personen leent zich uitstekend voor een leuke uitstapjes. Bezoek het Spoorwegmuseum of de prachtige kastelen in de buurt zoals kasteel Amerongen of Kasteel de Haar. De prachtige Utrechtse Heuvelrug leent zich uitstekend voor mooie fiets- of mountainbiketochten. Voor de kinderen is een dagje Museum Speelklok een tip, maar ook Dierenpark Amersfoort is vlakbij. even winkelen of een terrasje pakken doet u natuurlijk in de stad Utrecht en ook een bezoek aan de Domtoren mag niet ontbreken.

In dit vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Doorn in de provincie Utrecht. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht