Vakantiehuis Doorn: Bungalow type Doornveld 3-personen

Plaats
Vakantiehuis Utrecht (Doorn), Vakantiehuizen Nederland
Park
RCN Vakantiepark het Grote Bos Doorn Utrecht Nederland
Personen
Maximaal 3
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 3 personen op RCN Vakantiepark het Grote Bos in Doorn, Utrecht, Nederland.

Op de Utrechtse Heuvelrug vakantiewoningen voor 2 tot 7-personen te huur op RCN Vakantiepark het Grote Bos in Doorn, Utrecht, Nederland. Familiepark in bosrijk gebied met buiten zwembad.

Deze luxe RCN Vakantiepark het Grote Bos Bungalow type Doornveld 3-personen is van alle gemakken voorzien. Er is een wasmachine, wasdroger en in de keuken een afwasmachine, combimagnetron, filterkoffiezetapparaat en Nespresso apparaat. Een modern ingerichte woonkamer met TV en DVD-speler. Twee slaapkamers waarvan één met 1-persoonsbed. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Terras voorzien van tuinmeubilair en twee ligbedden. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn toegestaan.

RCN Vakantiepark het Grote Bos in Doorn

Op dit vakantiepark kunt u gebruik maken van veel faciliteiten. Voor kinderen is er van alles te beleven op de verschillende speeltoestellen, bij het speelkasteel, de kabelbaan en de air trampolines. Er is een recreatieteam ( mei t/m sept.) die voor leuke sport- en spelactiviteiten zorgt en natuurlijk niet te vergeten lekker roetsjen van de gave glijbaan bij het buitenzwembad met ook een waterspeelparadijs, een ligweide en natuurvijver. Tegen betaling kan er gebruik worden gemaakt van de tennis- en bowlingbaan, maar het voetbal- en basketbalveld zijn vrij toegankelijk net als de fietscrossbaan en de jeu de boules baan. Bij de brasserie kunt u lekker lunchen, dineren of gewoon even borrelen en voor de snelle hap kunt u bij de snackbar een overheerlijke snack halen. De verse broodjes voor het ontbijt zijn verkrijgbaar bij de supermarkt.

Activiteiten in de omgeving op de Utrechtse Heuvelrug

Als u deze luxe RCN Vakantiepark het Grote Bos Bungalow type Doornveld 3-personen heeft gereserveerd kunt u genieten van een top vakantie. De omgeving van de prachtige Utrechtse Heuvelrug is prima geschikt om leuke wandel- of fietstochten te maken, fietsen zijn bij de parkreceptie te huur. Bezoek de prachtige kastelen in de buurt zoals kasteel Amerongen of Kasteel de Haar. Voor de kinderen is een dagje Dierenpark Amersfoort een tip, maar ook Museum Speelklok is een optie. Liever even shoppen? Dat doet u natuurlijk in de stad Utrecht met de vele winkels en terrassen. Bekijk ook even de Domtoren in deze stad!

In deze RCN Vakantiepark het Grote Bos Bungalow type Doornveld 3-personen op de Utrechtse Heuvelrug kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Doorn in de provincie Utrecht. Wij verwelkomen u graag. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht