Vakantiehuis Doorn: Appartement type 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Utrecht (Doorn), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Doorn, Utrecht
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Knus appartement voor 4 personen te huur op Vakantiepark Bonte Vlucht in Doorn, Utrecht, Nederland.

Nabij de Utrechtse Heuvelrug vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen in Doorn, Utrecht, Nederland. Familiepark midden in de natuur met buitenzwembad en kinderanimatie.

Dit Vakantiepark Bonte Vlucht Doorn Appartement type 4-personen beschikt over een woonkamer met open keuken met 2-pits kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Twee slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Klein balkon met meubilair.

Op het vakantiepark Bonte Vlucht

Dit familiepark heeft een perfecte locatie midden in de natuur.  Er is een verwarmd zwembad met ligweide en ligbedden. Voor de kleintjes een apart kleuterbad met glijbaantje. Verder is er een speeltuin met speeltoestellen, een airtrampoline en een all-weather tennisbaan. Bij de Kidsclub organiseert het animatieteam in de schoolvakantie leuke knutselochtenden en sport- en spelactiviteiten. Geen zin aan koken? Bij het restaurant kunt u heerlijk lunchen of dineren en voor een overheerlijke snack kunt u terecht bij de snackbar.

Uitstapjes in de omgeving van het vakantiepark in Doorn

In de omgeving van dit Vakantiepark Bonte Vlucht Doorn Appartement type 4-personen zullen de natuurliefhebbers genieten van al het moois wat Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug biedt. Het is een paradijs voor fietsers. Bij de receptie kunt u fietsen huren, vraag even naar mooie fietsroutes. Er zijn in de omgeving veel unieke kastelen zoals Kasteel de Haar of Kasteel Amerongen. Bezoek de prachtige stad Utrecht en beklim de Domtoren! Voor de kinderen is een dagje Dierenpark Rhenen of dierenpark Amersfoort een aanrader. 
Bij de receptie liggen folders en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving voor u klaar.

U kunt in dit gezellige Vakantiepark Bonte Vlucht Doorn Appartement 4-personen genieten van een super vakantie op de Utrechtse Heuvelrug in Doorn. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht