Vakantiehuis De Koog Texel: Villa type 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Waddeneilanden (De Koog Texel), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in De Koog Texel, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe villa voor 8 personen te huur op Kustpark Texel in De Koog, Texel, Nederland.

Dichtbij badplaats De Koog luxe vakantievilla's voor 8-personen te huur. op luxe vakantiepark met overdekt zwembad.

Deze prachtige Texel Villa type 8-personen beschikt over een gezellig en modern ingerichte woonkamer met open haard. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, combimagnetron, Nespresso-apparaat, koffiezetapparaat en kokend waterkraan. Apart toilet. Op de begane grond een 2-persoons slaapkamer met badkamer ensuite met inloopdouche en toilet. Op de eerste etage drie slaapkamers waarvan één met ensuite badkamer met inloopdouche. Hier ook een apart toilet. Ruime tuin met terras voorzien van een lounge set. Huisdieren zijn toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis. Deze 8-pers. villa is rookvrij.

Over Texel Villa

Deze luxe vakantievilla's liggen naast Kustpark Texel, u kunt hier gebruik maken van de faciliteiten zoals het subtropische zwembad met apart peuterbad, tennisbanen, minigolf en speeltuinen.

De omgeving van het vakantiepark vlakbij De Koog

Als gast van deze Texel Villa type 8-personen kunt u heerlijk genieten van het prachtige eiland Texel. Maak mooie fiets- en wandeltochten en neem na afloop even een lekker drankje op één van de vele terrasjes in de gezellige badplaats De Koog. De kinderen zullen een bezoek aan het museum en zeehondenopvang Ecomare een hele belevenis vinden.
Een bezoek aan de Texelse Vuurtoren op het noordelijkste puntje van Texel mag natuurlijk niet ontbreken.  
Bij de receptie kunt u fietsen huren en vindt u alle informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In deze luxe Texel Villa type 8-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie op het prachtige eiland Texel. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht