Vakantiehuis De Cocksdorp Texel: Bungalow type 4EL 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Waddeneilanden (De Cocksdorp), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal Sluftervallei De Cocksdorp Texel Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knusse vakantiewoning type 4EL 4-personen op Vakantiepark Sluftervallei in De Cocksdorp op Texel

Midden in de duinen op het vakantiepark Landal Sluftervallei, De Cocksdorp op het eiland Texel bungalows te huur voor 4 - 24 personen. Familiepark midden in de natuur met overdekt zwembad en meerdere waterattracties.

Deze knusse Landal Sluftervallei De Cocksdorp Texel Bungalow type 4EL 4-personen is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De gezellige woonkamer heeft een gashaard en flatscreen TV en in de open keuken beschikt u over een combimagnetron, afwasmachine en Senseo koffiezetapparaat. Eveneens op de begane grond zijn 2 slaapkamers met als extra service dat de bedden al voor u zijn opgemaakt bij aankomst! Een slaapkamer is voorzien van een extra TV. Badkamer met bubbelbad, douchecabine en dubbele wastafel en als extra luxe een sauna en zonnebank. Deze bungalow is voorzien van centrale verwarming en natuurlijk kunt u gebruikmaken van gratis WiFi. Op uw terras met windscherm vindt u verstelbaar tuinmeubilair met parasol. Voor de allerkleinsten is een standaard een kinderbed en -stoel aanwezig.

Faciliteiten op het park

Als gast in deze Landal Sluftervallei De Cocksdorp Texel Bungalow type 4EL 4-personen kunt u volop genieten in het prachtige overdekte zwemparadijs met sauna en solarium, whirlpool en turks stoombad. Voor de kinderen is er voldoende te beleven, zoals een waterspeelplaats, uitkijktoren, airtrampoline, of lekker spelen in de speeltuin. Sportief gezien heeft u op dit park ook voldoende mogelijkheden, er is een tennisbaan, voetbal- en volleybalveld, bowlingbaan, poolbiljart en om heerlijk op de fiets naar het strand te kunnen gaan, huurt u bij de receptie een fiets. Op het park is een snackbar en een brasserie, De verse broodjes voor uw ontbijt haalt u in de parkshop.

De omgeving van de Sluftervallei

Op dit mooie familiepark midden in de duinen heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten. U kunt de vuurtoren beklimmen en natuurlijk mag een bezoek aan het natuurcentrum Ecomare niet ontbreken.

Deze gezellige Landal Sluftervallei De Cocksdorp Texel Bungalow type 4EL 4-personen biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te genieten.
Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie op het geweldige Waddeneiland Texel. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht