Vakantiehuis Chaam: Lodge type Waterlodge 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Chaam), Vakantiehuizen Nederland
Park
RCN Vakantiepark de Flaasbloem Chaam Noord-Brabant Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Lodge voor 6 personen met prachtige ligging direct aan het water op RCN Vakantiepark de Flaasbloem in Chaam, Noord-Brabant.

Vakantiewoningen te huur voor 2 tot 8-personen op RCN Vakantiepark de Flaasbloem in Chaam, Noord-Brabant, Nederland. Direct aan een recreatiemeer gelegen park met veel kinderfaciliteiten en binnenzwembad.

Deze RCN Vakantiepark de Flaasbloem Lodge type Waterlodge 6-personen heeft een prachtige ligging met uitzicht op het water. De woonkamer is voorzien van een flatscreen TV en hout kachel en in de open keuken een magnetron, afwasmachine, koelkast met vriesvak, oven, waterkoker en filterkoffiezet apparaat. Er zijn drie 2-pers. slaapkamers waarvan één op zolder en meer geschikt voor kinderen. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Overdekte veranda terras voorzien van tuinmeubilair. U kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Er zijn in deze lodge geen huisdieren toegestaan.

RCN de Flaasbloem

Bij dit prachtige vakantiepark ligt een recreatiemeer 't Smokkelstrand met zandstrand en ligweide en voor de kinderen gave waterglijbaan en speeltuin. Verder op het park een waterspetterparadijs, een dierenhoeve, voetbalveld, Jeu de Boelesbaan, frisbeeparcours, tennisbaan en een klein overdekt zwembad. Voor wie een hengeltje wil uitgooien, dit kan in de visven. Het animatieteam is er tijdens de schoolvakanties en in de weekenden (mrt.-nov.) en organiseert elke dag leuke spelactiviteiten. Honden kunnen lekker zwemmen in de hondenzwemplas! Lekker lunchen, dineren of borrelen kan bij Brasserie 't Smokkelstrand. Voor en snelle hap is er een snackbar en de boodschappen kunt u halen bij de supermarkt.

De omgeving van het vakantiepark in Chaam

Er zijn tal van leuke uitstapjes te maken in deze RCN Vakantiepark de Flaasbloem Lodge type Waterlodge 6-personen. Op het park zijn fietsen, e-bikes, E-choppers te huur, kunt u zo de prachtige omgeving verkennen. Geniet van de bourgondische Brabantse omgeving of pak een gezellig terrasje of ga lekker shoppen in Breda. Ook een uitstapje naar de zuiderburen in Antwerpen is een optie. Voor de kinderen zal een dagje attractiepark De Efteling zeker in de smaak vallen, en als het weer even niet mee zit is een dagje naar het indoor speelparadijs Kabonk ook een goede tip!

Lekker samen genieten op deze prachtige RCN Vakantiepark de Flaasbloem Lodge type Waterlodge 6-personen. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit prachtige vakantiepark in het bourgondische Brabant. Wij verwelkomen u graag! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht