Vakantiehuis Chaam: Lodge type Forest 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Chaam), Vakantiehuizen Nederland
Park
RCN Vakantiepark de Flaasbloem Chaam Noord-Brabant Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knusse lodge voor 4 personen te huur op RCN Vakantiepark de Flaasbloem in Chaam, Noord-Brabant, Nederland.

Vakantiewoningen te huur voor 2 tot 8-personen op RCN Vakantiepark de Flaasbloem in Chaam, Noord-Brabant, Nederland. Direct aan een recreatiemeer gelegen park met veel kinderfaciliteiten en binnenzwembad.

Deze RCN Vakantiepark de Flaasbloem Lodge type Forest 4-personen heeft een Scandinavische uitstraling met een gezellige inrichting. De woonkamer is voorzien van een TV en elektrische kachel en in de open keuken een magnetron, koelkast met vriesvak, waterkoker en filterkoffiezet apparaat. Twee 2-pers.slaapkamers. Toilet. Deze lodge beschikt niet over een douche. Douchen is mogelijk in het dicht bij zijnde sanitair gebouw. Overdekte veranda terras voorzien van tuinmeubilair. Niet in alle lodges zijn huisdieren toegestaan. U kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

RCN Vakantiepark de Flaasbloem

Op dit vakantiepark is van alles te beleven. Het grote recreatiemeer 't Smokkelstrand heeft een zandstrand en ligweide, maar ook een super waterglijbaan en speeltuin. Verder een frisbeeparcours, voetbalveld, Jeu de Boulesbaan, tennisbaan, waterspetterparadijs en een klein overdekt zwembad. Voor de hengelaars een visven. Voor de kleine kinderen is er een leuke waterspeeltuin en kan er geknuffeld worden met de dieren op de dierenweide. Het animatieteam is er tijdens de schoolvakanties en in de weekenden (mrt.-nov.) en organiseert leuke sport- en spelactiviteiten. Voor de hondenbezitters is er een speciale hondenzwemplas!
Bij Brasserie 't Smokkelstrand kunt u lekker lunchen of dineren of gezellig borrelen op het terras. De dagelijkse boodschappen kunt u halen bij de supermarkt, en voor een snelle hap kunt bij de snackbar terecht.

De omgeving van dit vakantiepark in Chaam

U kunt als gast van dit RCN Vakantiepark de Flaasbloem Lodge type Forest 4-personen kiezen uit tal van mogelijkheden. De ligging van dit park is zeer centraal, ook een dagje gluren bij onze zuiderburen in bijvoorbeeld de prachtige stad Antwerpen is een optie. Op het park zijn fietsen, e-bikes, E-choppers te huur, zo kunt u de prachtige omgeving verkennen. Vraag bij de receptie ook even naar leuke fiets- en wandeltochten. De kinderen zullen genieten van een dagje Efteling of als het weer even niet mee zit een dagje naar het indoor speelparadijs Kabonk. Een dagje shoppen of een terrasje pakken kan in het vlakbij gelegen Breda.

Samen genieten van de rust en ruimte in dit RCN Vakantiepark de Flaasbloem Lodge type Forest 4-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit prachtige vakantiepark in het bourgondische Brabant. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht