Vakantiehuis Chaam: Bungalow type Helsinki 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Chaam), Vakantiehuizen Nederland
Park
RCN Vakantiepark de Flaasbloem Chaam Noord-Brabant Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime bungalow voor 8 personen te huur op RCN Vakantiepark de Flaasbloem in Chaam, Noord-Brabant, Nederland.

Vakantiewoningen te huur voor 2 tot 8-personen op RCN Vakantiepark de Flaasbloem in Chaam, Noord-Brabant, Nederland. Direct aan een recreatiemeer gelegen park met veel kinderfaciliteiten en binnenzwembad.

Deze ruime RCN Vakantiepark de Flaasbloem Bungalow type Helsinki 8-personen heeft een modern ingerichte woonkamer met flatscreen TV en houtkachel. De keuken is voorzien van een afwasmachine, 2 koelkasten, combimagnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Er zijn vier 2-pers. slaapkamers, twee badkamers en twee toiletten. Het gebruik van Wifi is gratis. Niet in alle bungalow zijn huisdieren toegestaan. Vanuit de woonkamer kunt u via de schuifpui kunt u naar het terras.

Faciliteiten RCN Vakantiepark de Flaasbloem

De gasten van deze RCN Vakantiepark de Flaasbloem Bungalow type Helsinki 8-personen kunnen gebruik maken van meerdere faciliteiten. Het park ligt aan een groot recreatiemeer met ligweide en zandstrand. Voor de kinderen is er een een lange glijbaan en een speeltuin. Verder op het park een voetbalveld, Jeu de Boeles- en, tennisbaan. Knuffelen met de geitjes kan op de dierenweide. Als als het weer even niet mee zit kan er worden gezwommen in het kleine binnenzwembad. Het animatieteam verzorgt in de weekenden en schoolvakanties leuke sport- en spelactiviteiten. Voor de hondenbezitters is er een speciale hondenzwemplas!
Bij Brasserie 't Smokkelstrand is het prima vertoeven. Lekker lunchen of dineren of gezellig borrelen op het terras. De dagelijkse boodschappen kunt u halen bij de supermarkt, en voor een patatje met kunt bij de snackbar terecht.

Mogelijkheden in de omgeving van het vakantiepark

Deze RCN Vakantiepark de Flaasbloem Bungalow type Helsinki 8-personen zult u genieten van het prachtige landschap. Op het park zijn fietsen, e-bikes, E-choppers te huur en hiermee kunt u de prachtige omgeving verkennen. Vraag bij de receptie ook even naar leuke fiets- en wandeltochten. Een dagje attractiepark De Efteling is voor de kinderen het einde, maar ook indoor speelparadijs Kabonk zal zeker in de smaak vallen. Liever een dagje shoppen, dat kan in het gezellige vlakbij gelegen Breda!

Wat zullen de herinneringen prachtig zijn in deze ruime bungalow op het vakantiepark RCN de Flaasbloem. Wij verwelkomen u graag! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht