Vakantiehuis Callantsoog: Safaritent voor 6 personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Callantsoog), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Callantsoog, Noord Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Safaritent 6-personen op Vakantiepark Callassande, Callantsoog, Noord-Holland

Op het prachtig gelegen Vakantiepark Callassande nabij het uitgestrekte duinlandschap van Callantsoog 4 - 6 pers. safaritenten te huur. Familiepark met binnenzwembad op slechts 1 km van het Noordzee strand!

Deze leuke Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Safaritent 6-personen is geschikt voor 5 volwassenen en een kind en beschikt over 3 slaapcabines, 1 met een 2-pers. bed, 1 met een 1-pers. bed en 1 met een 1-pers. bed en een stapelbed, een mooie badkamer met douche, wastafel en toilet, een zithoek met stoelen, bank, tafel, tv, gaskachel en gratis WIFI, en een open keuken met koffiepadapparaat, waterkoker, kookplaat, koelkast met vriesvak en een eettafel met 6 stoelen.

Voor buiten beschikt u over een parkeerplaats naast de safaritent en een picknicktafel. Deze safaritenten zijn gelijkvloers, huisdier- en rookvrij en gelegen vlakbij de centrumvoorzieningen en de speeltuin aan de buitenrand van het park. Met voorkeur is er een safaritent met smart-TV te boeken. Klik even op de oranje button "prijzen en beschikbaarheid" voor de actuele prijzen.

Wat is er te doen in de omgeving van het park aan de kust in Noord-Holland

De ligging van deze knusse Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Safaritent 6-personen is ideaal. Gelegen op een mooi vakantiepark met veel voorzieningen in een prachtige omgeving op het loopafstand van het brede Noordzeestrand en slechts een paar kilometer van het gezellige centrum van Callantsoog. Er liever met de fiets op uit ? Op het park zijn fietsen te huur en bij de receptie informeren ze u graag over de verschillende fietstochten welke te ondernemen zijn.

Voorzieningen Vakantiepark Callassande in Callantsoog

Als gast van deze leuke Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Safaritent 6-personen beschikt u over o.a. tennisbanen, speeltuinen, een supermarkt, wasserette, snackbar, oplaadpunt voor elektrische auto's, een basket- en voetbalveld, jeu de boulesbaan, trampoline, skatebaan, tafeltennis en een mooi overdekt zwembad waar uw kinderen zich prima zullen vermaken.

Wij heten u van harte welkom in deze 6-pers. safaritenten op Vakantiepark Callassande in de mooie provincie Noord-Holland!

Ga terug naar overzicht