Vakantiehuis Callantsoog: Safaritent voor 4 personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Callantsoog), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Callantsoog, Noord Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knusse safaritent 4-personen op Vakantiepark Callassande in Callantsoog, Noord-Holland

Op het prachtig gelegen Vakantiepark Callassande nabij het uitgestrekte duinlandschap van Callantsoog 4 - 6 pers. safaritenten te huur. Familiepark met binnenzwembad op slechts 1 km van het Noordzee strand!

Deze Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Safaritent 4-personen beschikt over 2 slaapcabines, 1 met een 2-pers. bed en 1 met een stapelbed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met stoelen, bank, tafel, TV, elektrische kachel en gratis WIFI, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast met vriesvak, waterkoker en koffiepadapparaat.

Deze rustig gelegen safaritenten zijn rook- en huisdiervrij en uitermate geschikt voor gezinnen. Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met meubilair.

Faciliteiten Vakantiepark Callassande

Als gast van deze knusse Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Safaritent 4-personen heeft u de beschikking over de volgende voorzieningen op Vakantiepark Callassande: een overdekt zwembad met peuter- en kleuterbad, diverse sport- en spelvoorzieningen, skatebaan, luchttrampoline, jeu de boulesbaan, fietsverhuur, diverse sport- en animatieactiviteiten, recreatieprogramma, eetcafé, afhaalservice, snackbar, wasserette, supermarkt en een receptie waar ze u graag meer vertellen over de mogelijkheden in de omgeving van Vakantiepark Callassande.

Omgeving van het park in Callantsoog

Voor een strandvakantie is een verblijf in deze Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Safaritent 4-personen uitermate geschikt. Het park ligt op loopafstand van het brede Noordzeestrand, dus in de zomer kunt u heerlijk relaxen aan het strand. De naaste omgeving leent zich prima voor het maken van mooie strandwandelingen of fietstochten. Er liever met de auto op uit ? Geen probleem, in de naaste omgeving vindt u mooie steden als Alkmaar en Den Helder, maar ook Hoorn, Medemblik, Edam, Volendam en Marken liggen binnen handbereik.

Wij nodigen u graag uit voor een verblijf in deze leuke 4-pers. safaritenten op Vakantiepark Callassande in Callantsoog. Graag tot ziens in Noord-Holland!

Ga terug naar overzicht