Vakantiehuis Callantsoog: Lodge voor 4 personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Callantsoog), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Callantsoog, Noord Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vrijstaande lodge 4-personen op Vakantiepark Callassande in Callantsoog, Noord-Holland

Op het prachtig gelegen Vakantiepark Callassande nabij het uitgestrekte duinlandschap van Callantsoog 4 - 6 pers. Lodges te huur. Familiepark met binnenzwembad op slechts 1 km van het Noordzee strand!

Deze vrijstaande Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Lodge 4-personen heeft een woonkamer met zit- en eethoek, Smart TV en de open keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, een koffiepadapparaat, waterkoker  en een koel-vriescombinatie. Apart toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-pers. boxspringbedden. Deze 4-pers. lodge beschikt over 2 badkamers.

Deze lodge is geheel rookvrij en voor het gebruik van WIFI hoeft u niets te betalen. Wilt u extra's? Dat is mogelijk, u kunt een 4-pers. lodge reserveren met voorkeur zoals een lounge-set, tuinomheining, zonneligbedden, wasmachine, wasdroger, regendouche, luxe uitvoering en kindermeubilair. Kijkt u voor meer informatie en extra's even op de website!

Voorzieningen Vakantiepark Callassande in Noord-Holland

Met de vele faciliteiten op Vakantiepark Callassande zult u zich geen moment vervelen. Uw kinderen zullen genieten van het overdekte zwembad met apart peuterbad en waterglijbaan. Er is een voetbalveld, skatebaan, tennisbaan en een basket- en volleybalveld. Voor de kids is er een animatieprogramma en de kleintjes kunnen Koos Konijn ontmoeten.

Mogelijkheden in de omgeving van het park aan zee

Voor een heerlijke strandvakantie is deze Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Lodge 4-personen een ideale locatie. Wilt u graag de omgeving per fiets verkennen? U kunt fietsen huren bij de receptie.  Een dagje geen zin om te koken? In het parkrestaurant kunt u genieten van een diner, of voor een snelle hap in snackbar. Het vakantiepark is voorzien van een supermarkt en een broodjesservice.

In de omgeving is ook voldoende te beleven, wat dacht u van een bezoek aan het kaasmuseum en de kaasmarkt in Alkmaar, of een dagje Den Helder met zijn marine activiteiten. Komt u in de lente? Dan kunt u genieten van de oneindige kleurige bloemenvelden!

Voor u als gast in de Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Lodge 4-personen zijn er voldoende mogelijkheden om lekker te ontspannen en te genieten. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht