Vakantiehuis Callantsoog: Lodge type Typical Dutch 4 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Callantsoog), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Callantsoog, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Kleurrijke vrijstaande lodge voor 4 personen te huur op Roompot Callantsoog in Callantsoog, Noord-Holland, Nederland.

In de duinen vlakbij het toeristische plaatsje Callantsoog vakantiewoningen te huur voor 4 tot 6 personen op Roompot Callantsoog in Callantsoog Noord-Holland Nederland.

Deze kleurrijke Roompot Callantsoog Lodge type Typical Dutch 4 4-personen heeft een modern ingerichte woonkamer met vloerverwarming. De keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, koffiecupapparaat en waterkoker. In deze lodge zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Een kinderbedje kan geplaatst worden in één van de slaapkamers. Badkamer met regendouche, wastafel. Apart toilet. Overdekt terras met loungeset. Er zijn geen huisdieren toegestaan. Op het park kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Op vakantiepark Roompot Callantsoog

Voor strandliefhebbers heeft dit vakantiepark een perfecte ligging. Midden in de duinen, dus u bent zo op het brede zandstrand om een lekkere frisse duik te nemen of schelpen te gaan zoeken met de kinderen. Het park beschikt over een wasserette, speeltuin, restaurant, afhaalservice en eetcafé. Tevens is er fietsverhuur, en verse broodjes kunt u halen bij de supermarkt op het park.

De omgeving van het vakantiepark aan de kust van Noord-Holland

Als gast van deze Roompot Callantsoog Lodge type Typical Dutch 4 4-personen heeft u keuze voor leuke uitstapjes in de omgeving. Maak een mooie fietstocht en geniet van de prachtige natuur. De  kinderen doet u een groot plezier om in Schoorl de Klimduin te bezoeken, de hoogste duin van Nederland! Ook een dagje naar Alkmaar met de historische kaasmarkt en gezellige winkelcentrum zijn een bezoekje waard, of neem een kijkje op de Westfriese markt in Schagen. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is ook een bezichtiging waard!

Samen genieten van de rust en ruimte in deze Roompot Callantsoog Lodge type Typical Dutch 4 4-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit vakantiepark in Callantsoog! Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht