Vakantiehuis Callantsoog: Lodge type Farmland Family 6 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Callantsoog), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Callantsoog, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vrijstaande lodge voor 6 personen te huur op Roompot Callantsoog in Callantsoog, Noord-Holland, Nederland.

In de duinen vlakbij het toeristische plaatsje Callantsoog vakantiewoningen te huur voor 4 tot 6 personen op Roompot Callantsoog in Callantsoog Noord-Holland Nederland.

Deze vrijstaande Roompot Callantsoog Lodge type Farmland Family 6 6-personen heeft een modern ingerichte woonkamer met zit- en eethoek. De keuken is voorzien van een afwasmachine, magnetron, koffiecupapparaat en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers waarvan één met stapelbed. Twee badkamers met douche en wastafel. Apart toilet. Deze logde is voorzien van vloerverwarming en het gebruik van WiFi is gratis. In de tuin is een loungeset.

Vakantiepark Roompot Callantsoog

Dit vakantiepark is perfect gelegen midden in de duinen, vlakbij het strand. Heerlijk genieten op het brede zandstrand of van een frisse duik in zee! Wil je de omgeving verkennen, in de directe omgeving zijn prachtige fietstochten te maken. Op het park is fietsverhuur aanwezig. Voor de kinderen is er een speeltuin. Even geen zin aan koken? Er is een restaurant, afhaalservice en eetcafé. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de supermarkt op het park.

De omgeving van het park in Noord-Holland

Als gast van deze Roompot Callantsoog Lodge type Farmland Family 6 6-personen zijn er leuke uitstapjes in de omgeving. In de prachtige stad Alkmaar kunt u de historische kaasmarkt in het gezellige winkelcentrum bezoeken, of bezoek de Westfriese markt in Schagen. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is ook zeker een bezoek waard! Voor de kinderen is de klimduin in Schoorl, de hoogste duin in Nederland, een geweldige belevenis!

In deze gezellige Roompot Callantsoog Lodge type Farmland Family 6 6-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Noord-Holland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht