Vakantiehuis Callantsoog: Lodge type 6B 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Callantsoog), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Callantsoog, Noord Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe lodge type 6B 6-personen op Vakantiepark Callassande, Callantsoog, Noord-Holland

Op het prachtig gelegen Vakantiepark Callassande nabij het uitgestrekte duinlandschap van Callantsoog 4 - 6 pers. Lodges te huur. Familiepark met binnenzwembad op slechts 1 km van het Noordzeestrand!

Deze luxe Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Lodge type 6B 6-personen heeft een woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasmachine, waterkoker, combimagnetron, een koffiepadapparaat en een koel-vriescombinatie. Apart toilet. Twee persoons slaapkamer. Badkamer met douchecabine. Op de eerste verdieping twee slaapkamers waarvan één met stapelbed. 2de badkamer met douche. Terras is voorzien van tuinmeubilair.

Deze vrijstaande lodge is geheel rookvrij en u beschikt over gratis WIFI. Wilt u in de prachtige Lodge meer extra's, zoals een buitenhaard, sfeerhaard, wasmachine, droger, buitendouche, zonneligbedden of tuinomheining, dan kunt u deze met voorkeur reserveren. Voor meer extra's of speciale aanbiedingen kijkt u even op de website.

Voorzieningen Vakantiepark Callassande in Callantsoog

Als gast van deze Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Lodge type 6B 6-personen beschikt u over o.a. een overdekt zwembad met apart peuterbad en waterglijbaan. Daarnaast over tennisbanen, speeltuinen, een voetbalveld, fietsverhuur, skatebaan, tafeltennis en een basket- en volleybalveld. Voor de kinderen is er een animatieprogramma en de kleintjes kunnen Koos Konijn ontmoeten. Geen zin om te koken? Op het park is een snackbar, eetcafé en er is een afhaalservice.

Wat is er te doen in de omgeving ?

Een verblijf op Vakantiepark Callassande leent zich prima voor het maken van prachtige (strand)wandelingen of fietstochten langs gezellige dorpjes in de provincie Noord-Holland. Plaatsen als Den Helder, Alkmaar, Julianadorp aan Zee, Bergen aan Zee, Egmond aan Zee, maar ook Edam, Volendam, Hoorn en Amsterdam liggen binnen handbereik. Zelfs een dagtocht naar het eiland Texel is goed te doen.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Lodge type 6B 6-personen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht