Vakantiehuis Callantsoog: Lodge type 6A 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Callantsoog), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Callantsoog, Noord Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vrijstaande lodge type 6A 6-personen op Vakantiepark Callassande in Callantsoog

Op het prachtig gelegen Vakantiepark Callassande nabij het uitgestrekte duinlandschap van Callantsoog 4 - 6 pers. Lodges te huur. Familiepark met binnenzwembad op slechts 1 km van het Noordzee strand!

Deze mooie Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Lodge type 6A 6-personen is van alle gemakken voorzien en heeft in de woonkamer met zit- en eethoek en Smart TV. In de open keuken treft u aan: een vaatwasser, combimagnetron, een koffiepadapparaat, waterkoker en een koel-vriescombinatie. Apart toilet. Twee slaapkamers met elk twee 1-pers. boxspringbedden.  De derde slaapkamer heeft een stapelbed. Badkamer met douchecabine en wastafel. Terras met tuinmeubilair.
Dit type is rookvrij en kunt u gratis gebruik maken van WIFI!

Tegen een eenmalige vergoeding is er een luxe uitvoering van dit type te boeken. De lodge heeft dan extra's als een lounge-set, zonneligbedden, 2e tv op de slaapkamer, wasmachine en wasdroger.

Omgeving van Vakantiepark Callassande

Voor een heerlijke strandvakantie is deze Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Lodge type 6A 6 personen een ideale locatie! In de omgeving is ook voldoende te beleven. Zo ligt Amsterdam op een uurtje rijden en dus liggen bijvoorbeeld het Anne Frank Huis, het Van Gogh Museum, Madame Tussaud en Het Rijksmuseum binnen handbereik. Iets dichterbij, maar zeker niet minder leuk/interessant: De Bazaar in Beverwijk, De Zaanse Schans en Zee Aquarium Bergen aan Zee. Kortom, genoeg te doen. Komt u met kinderen, dan moet u zeker een bezoekje brengen aan het Linnaeushof in Heemstede, Europa's grootste speeltuin !

Faciliteiten op het vakantiepark in Noord-Holland

Met de vele faciliteiten op dit park zult u zich geen moment vervelen. U kunt genieten van het overdekte zwemparadijs met apart peuterbad en waterglijbaan. Er is een voetbalveld, skatebaan, tennisbaan en een basket- en volleybalveld. Voor de kinderen is er een animatieprogramma en de kleintjes kunnen Koos Konijn ontmoeten. In het parkrestaurant kunt u genieten van een diner, of voor een snelle hap in snackbar. In het vakantiepark is een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en een broodjesservice. Er worden fiets verhuurd, zodat u de prachtige omgeving per fiets kunt ontdekken.

Voor u als gast in de Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Lodge type 6A 6-personen zijn er voldoende mogelijkheden om lekker te ontspannen en te genieten. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht