Vakantiehuis Callantsoog: Chalet type 4A 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Callantsoog), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Callantsoog, Noord Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Mooi chalet type 4A 4-personen op Vakantiepark Callassande in Callantsoog in de provincie Noord-Holland

Op het prachtig gelegen Vakantiepark Callassande nabij het uitgestrekte duinlandschap van Callantsoog 4 - 6 pers. vakantiehuisjes te huur. Familiepark met binnenzwembad op slechts 1 km van het Noordzee strand!

Deze vrijstaande Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Chalet type 4A 4-personen heeft een knusse veranda die bij slecht weer helemaal kan worden afgesloten. Er zijn twee slaapkamers waarvan één met stapelbed. Badkamer met douchecabine en wastafel en toilet. Het Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Chalet type 4A 4-personen is geheel rookvrij en u het gebruik van WIFI is gratis.

In de omgeving van Vakantiepark Callassande in Callantsoog

Deze vrijstaande Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Chalet type 4A 4-personen is een prima uitgangspunt voor het ontdekken van de omgeving. Het park ligt op loopafstand van het prachtige Noordzeestrand. In de zomer lekker zonnen en relaxen, in het voor- en naseizoen heerlijk "met de kop in de wind". Wandelingen, fietstochten, erop uit met de auto naar een prachtige stad als Alkmaar of op slechts een uurtje rijden: Amsterdam. Er valt genoeg te doen en te ondernemen !

Voorzieningen op het vakantiepark aan zee

Als gast van dit Vakantiepark Callassande Callantsoog Noord Holland Chalet type 4A 4-personen heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo is er een supermarkt, een wasserette, een jeu de boulesbaan, skatebaan, speeltoestellen, tafeltennis, voetbalveld, snackbar, eetcafé, bar, overdekt zwembad met peuter- en kleuterbad, trampoline, er is fietsverhuur en er worden diverse sport- en animatieactiviteiten georganiseerd. Vervelen is bijna niet mogelijk!

Wij heten u van harte welkom in dit leuke 4-pers. chalet op Vakantiepark Callassande in Callantsoog. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht