Vakantiehuis Cadzand: Strandhuis type Strandhuisje 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Cadzand ), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Cadzand, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Prachtig Strandhuis voor 6-personen te huur op Molecaten Park Hoogduin in Cadzand, Zeeland, Nederland.

Direct achter de duinen, op loopafstand van het strand, prachtige vakantiewoningen te huur voor 2-10 personen op het Molecaten Park Hoogduin in Cadzand, Zeeland. Met speeltuin en indoor ballenbak.

Wat een droom, om zo s' morgens wakker te worden op het strand in dit Molecaten Park Hoogduin Strandhuis type Strandhuisje 6-personen. De gecombineerde woon-eet- en slaapkamer heeft een televisie en natuurlijk een prachtig uitzicht op zee. In de open keuken kunt u gebruikmaken van een inductie kookplaat, koelkast, combimagnetron, afwasmachine, waterkoker en een koffiecupmachine. Per strandhuis is er en huishoudlinnenpakket aanwezig met daarin 1 handdoek en 2 theedoeken. Apart toilet. Slaapruimte met twee 1- pers. bedden. Op de 1ste etage, op de vide, nog twee slaapruimtes met 2 pers.bedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden, het bedlinnen is aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. Badkamer met douche en wastafel. Per persoon is er standaard een handdoekenpakket (1 grote en 1 kleinere handdoek) aanwezig. Buiten op de veranda is er een loungeset met kussens en een vaste bank. Huisdieren zijn in dit rookvrije strandhuis toegestaan, maximaal 2. Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van WiFi. U kunt parkeren direct aan de andere kant van het duin. De afstand naar het strandhuis is ongeveer 700 m.  Uw bagage wordt op de aankomst- en vertrekdagen naar uw accommodatie gebracht.

Het vakantiepark Hoogduin

Het vakantiepark Molecaten Park Hoogduin in Cadzand ligt op een ideale locatie vlakbij het strand en direct achter het eerste duin, er is natuurlijk van alles te beleven, de kinderen kunnen heerlijk spelen op het strand! In de schoolvakanties zorgt het animatieteam op het park voor leuke activiteiten zoals lekker knutselen of meedoen met een sportwedstrijd. Verder is er een speeltuin met speelschip en airtrampoline, een tafeltennistafel en sportveld. Binnen is het heerlijk spelen in de grote ballenbak. Er is een bar en shop en bij de strandopgang is een gezellige strandtent waar u kunt genieten van een drankje en een hapje. Uw verse broodjes voor het ontbijt kunt u bestellen bij de shop. Ook is er een snackbar op het park aanwezig.

De omgeving van het park Hoogduin

Op dit prachtige Zeelandse eiland Zeeuws-Vlaanderen hoeft u zich niet te vervelen, er zijn leuke uitstapjes genoeg.
Even bij de zuiderburen over de grens in België kijken behoort tot de mogelijkheden. Als gast van dit Molecaten Park Hoogduin Strandhuis type Strandhuisje 6-personen is de grootste trekpleister natuurlijk met strand direct voor uw veranda. Er zijn in de omgeving ook prachtige wandel- en fietsroutes. Als u geen fiets heeft meegenomen kunt u bij de receptie fietsen huren. In Breskens kunt u een balletje slaan op de midgetgolfbaan De Afslag, hier is ook een grote binnen- en buitenspeeltuin bij, of bezoek het visserijmuseum. Ga met de boot Zeehonden Discovery langs de zeehondjes in de Westerschelde. Sea Life in Blankenberge in België is een leuke idee, maar  ook de prachtige Belgische steden Gent en Brugge zijn een bezoek waard! Het Arsenaal in Vlissingen is een belevenis voor de kinderen.

In dit gezellige direct aan het strand gelegen Molecaten Park Hoogduin Strandhuis type Strandhuisje 6-personen zult u samen genieten van een heerlijke vakantie aan zee in het prachtige Zeeuwse land. Van harte welkom!

Ga terug naar overzicht