Vakantiehuis Cadzand: Chalet type Rozemarijn 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Cadzand ), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Cadzand, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe 4-persoons Chalet te huur op Molecaten Park Hoogduin in Cadzand, Zeeland, Nederland.

Direct achter de duinen, op loopafstand van het strand, prachtige vakantiewoningen te huur voor 2-10 personen op het Molecaten Park Hoogduin in Cadzand, Zeeland. Met speeltuin en indoor ballenbak.

In dit Molecaten Park Hoogduin Chalet type Rozemarijn 4-personen heeft de woonkamer met open keuken een LCD TV, een afwasmachine, oven, combimagnetron, waterkoker en Nespresso-koffieapparaat. Er zijn twee 2-persoons slaapkamers waarvan één met 2 pers. bed. Het bedlinnen is aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. Op het terras kunt u gebruikmaken van het tuinmeubilair. Dit chalet is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan. U kunt, tegen betaling, gebruikmaken van WiFi.

Het Molecaten Park Hoogduin

Op dit Molecaten Park Hoogduin in Cadzand zorgt het animatieteam in de schoolvakanties voor leuke activiteiten. Voor de kinderen is er een speeltuin met speelschip en airtrampoline, een tafeltennistafel en sportveld. Mocht het weer even niet meezitten dan kunnen de kinderen zich binnen vermaken in de ballenbak. Er is een bar en shop en bij de strandopgang is een gezellige strandtent waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Voor een snelle hap kunt u terecht bij de snackbar op het park. Verse broodjes voor het ontbijt kunnen besteld worden bij de shop.

De omgeving van het vakantiepark

Dit Molecaten Park Hoogduin Chalet type Rozemarijn 4-personen ligt op een ideale locatie vlakbij het strand en ook dichtbij de Belgische grens. In de omgeving zijn er prachtige wandel- en fietsroutes, bij de receptie kunt u fietsen huren dus niets staat u in de weg om het prachtige Zeeuwse eiland te verkennen. Een bezoek aan het visserijmuseum in Breskens is een leuk idee, of reserveer de Zeehonden Discovery voor een mooie tocht langs de zeehonden in de Westerschelde. Ook in België zijn een bezoek aan de prachtige steden Brugge en Gent beslist de moeite waard! Lekker even shoppen? Dan is Knokke een ideale bestemming. Voor de kinderen is Het Arsenaal in Vlissingen een geweldig avontuur.

In dit gezellige Molecaten Park Hoogduin Chalet type Rozemarijn 4-personen zult u genieten van een heerlijke vakantie in het prachtige Zeeuwse land. Hartelijk welkom!

Ga terug naar overzicht