Vakantiehuis Cadzand: Chalet type Lavendel 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Cadzand ), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Cadzand, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig 6-persoons Chalet te huur op Molecaten Park Hoogduin in Cadzand, Zeeland, Nederland.

Direct achter de duinen, op loopafstand van het strand, prachtige vakantiewoningen te huur voor 2-10 personen op het Molecaten Park Hoogduin in Cadzand, Zeeland. Met speeltuin en indoor ballenbak.

Genieten van een topvakantie kan in dit Molecaten Park Hoogduin Chalet type Lavendel 6-personen. Dit chalet heeft in de woonkamer een LCD TV en in de open keuken een 4 pits gasstel, afwasmachine, combimagnetron, waterkoker en een Nespressokoffiezetapparaat. Er zijn drie slaapkamers waarvan één met een 2 pers.bed, één met twee 1-pers. bedden en één met 1-pers. bed en hoogslaper. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden, het bedlinnen is aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. Buiten is de veranda voorzien van tuinmeubilair. Huisdieren zijn in dit chalet niet toegestaan. Deze bungalow is rookvrij en tegen betaling kunt u gebruikmaken van WiFi. Parkeren kan direct naast het chalet.

Informatie over dit vakantiepark

Dit vakantiepark Molecaten Park Hoogduin in Cadzand ligt op een ideale locatie vlakbij het strand, hier is natuurlijk van alles te beleven, de kinderen kunnen heerlijk spelen op het strand! In de schoolvakanties zorgt het animatieteam op het park voor leuke activiteiten zoals lekker knutselen of meedoen met een sportwedstrijd. Verder is er een speeltuin met airtrampoline en speelschip, een tafeltennistafel en sportveld. Binnen zullen ze zich prima vermaken in de ballenbak. Er is een bar en shop en bij de strandopgang is een gezellige strandtent waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Voor een patatje met kunt u terecht bij de snackbar op het park. Verse broodjes voor het ontbijt besteld u bij de shop.

Activiteiten in de buurt van het park

U hoeft zich niet te vervelen op dit prachtige eiland Zeeuws-Vlaanderen, er zijn voldoende leuke uitstapjes in de omgeving. Als gast van dit Molecaten Park Hoogduin Chalet type Lavendel 6-personen is de grootste trekpleister natuurlijk met strand, maar er zijn ook prachtige wandel- en fietsroutes. Geen fiets meegenomen? Geen probleem, bij de receptie kunt u fietsen huren. In Breskens kunt u het visserijmuseum bezoeken of een balletje slaan op de midgetgolfbaan De Afslag, hier is ook een grote binnen- en buitenspeeltuin bij. Voor een boottocht langs de zeehondjes in de Westerschelde kunt u een een reservering maken bij Zeehonden Discovery. Sea Life in Blankenberge is een leuk idee, maar bezoek ook de prachtige Belgische steden Gent en Brugge. U zult de kinderen een plezier doen met een dagje naar Het Arsenaal in Vlissingen, een waar avontuur.

In dit gezellige Molecaten Park Hoogduin Chalet type Lavendel 6-personen zult u met de hele familie genieten van een heerlijke vakantie in het prachtige Zeeuwse land. U bent van harte welkom!

Ga terug naar overzicht