Vakantiehuis Cadzand: Bungalow type Cadzhuys 10-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Cadzand ), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Cadzand, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 10
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe 10-persoons bungalow te huur op Molecaten Park Hoogduin in Cadzand, Zeeland, Nederland.

Direct achter de duinen, op loopafstand van het strand, prachtige vakantiewoningen te huur voor 2-10 personen op het Molecaten Park Hoogduin in Cadzand, Zeeland. Met speeltuin en indoor ballenbak.

Gezellig met elkaar genieten van een welverdiende vakantie, dat kan in deze gezellige Molecaten Park Hoogduin Bungalow type Cadzhuys 10-personen. Deze bungalow ligt vooraan bij het duin dus bent u zo op het strand! De ruime woonkamer met LCD TV heeft een luxe open keuken met een 5 pits gasstel, afwasmachine, oven, magnetron, waterkoker en Senseo. Op de begaande grond zijn er twee 2-persoons slaapkamers en een badkamer met toilet, douche en dubbele wastafel.  De overige drie slaapkamers zijn op de 1ste etage, met eveneens een badkamer met douche toilet en wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden, het bedlinnen is aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. Er zijn in deze luxe bungalow standaard twee kinderbedjes en twee kinderstoelen aanwezig. Buiten op de veranda kunt u gebruikmaken van tuinmeubilair en een barbecue. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan. Deze bungalow is rookvrij en tegen betaling kunt u gebruikmaken van WiFi.

Op dit vakantiepark

Op het Molecaten Park Hoogduin in Cadzand is het animatieteam in de schoolvakanties aanwezig en zorgt voor leuke activiteiten. Voor de kinderen is er een speeltuin met speelschip en airtrampoline, een tafeltennistafel en sportveld. Mocht het weer even niet meezitten dan kunnen de kinderen zich binnen vermaken in de ballenbak. Bij de strandopgang is een gezellige strandtent waar u kunt genieten van een hapje en een drankje en er is een bar en shop. Voor een snelle hap kunt u terecht bij de snackbar op het park. Verse broodjes voor het ontbijt zijn bij de shop verkrijgbaar.

De omgeving

Op het prachtige eiland Zeeuws-Vlaanderen hoeft u zich niet te vervelen, in de omgeving zijn er leuke uitstapjes voldoende. Als gast van deze Molecaten Park Hoogduin Bungalow type Cadzhuys 10-personen is het strand natuurlijk een grote trekpleister, hier kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven, maar er zijn ook prachtige wandel- en fietsroutes. Bij de receptie kunt u fietsen huren. Bezoek het visserijmuseum in Breskens, of ga een balletje slaan op de midgetgolfbaan bij De Afslag in Breskens, hier is ook een binnen- en buitenspeeltuin. Reserveer de Zeehonden Discovery voor een mooie tocht langs de zeehonden in de Westerschelde. Bezoek ook Sea Life in Blankenberge in België of de prachtige steden Brugge en Gent. Kortom er is teveel om op te noemen! En oh ja voor de kinderen is Het Arsenaal in Vlissingen een waar avontuur.

In deze gezellige Molecaten Park Hoogduin Bungalow type Cadzhuys 10-personen zult u met de hele familie genieten van een heerlijke vakantie in het prachtige Zeeuwse land. We heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht