Vakantiehuis Burgh-Haamstede: Luxe Bungalow type 8E1 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Burgh-Haamstede), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal Duinpark 't Hof van Haamstede Burgh-Haamstede Zeeland Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe Bungalow type 8E1 op Landal Duinpark 't Hof van Haamstede

Nabij het prachtige natuurgebied de Zeepduinen vrijstaande bungalows te huur voor 2 - 13 personen op het Landal Duinpark 't Hof van Haamstede Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland. Bungalowpark direct gelegen achter de duinen met openluchtzwembad.

Deze prachtige Landal Duinpark 't Hof van Haamstede Burgh-Haamstede Zeeland Comfort Bungalow 8E1 8-personen bevindt zich op een vakantiepark met een rustig karakter, het park is autovrij, parkeren kunt u op de centrale parkeerplaats.

De Landal Duinpark 't Hof van Haamstede Burgh-Haamstede Zeeland Comfort Bungalow 8E1 8-personen is een vrijstaande woning met in de woonkamer een flatscreen TV, radio en CD-speler en eethoek.
In de open keuken vindt u een afwasmachine, 4-pits kookplaat, combi-magnetron, koffiezetapparaat en een Senseo. Apart toilet.

Op de eerste verdieping vier slaapkamers met elk twee 1 persoons boxsprings. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Badkamer met douchecabine en wastafel en een tweede badkamer met douchecabine en dubbele wastafel. Met voorkeur te reserveren een wasmachine en wasdroger. Op het terras heeft u de beschikking over (verstelbaar) tuin meubilair en parasol.
In deze bungalow is standaard een kinderbed en -stoel aanwezig en u beschikt over gratis WIFI. De bungalow is geheel rookvrij.

Faciliteiten vakantiepark

Als gast van de Landal Duinpark 't Hof van Haamstede Burgh-Haamstede Zeeland Comfort Bungalow 8 E1 8-personen kunt u zich prima vermaken in het openluchtzwembad met apart kinderbad voor de kleintjes. Op het nabij Sportcentrum Westerschouwen kunt u gebruik maken van o.a. bowlingbanen, midgetgolf, tennisbanen, sportzalen en een overdekte kinderkermis.
Tegenover het park vindt u de 18-holes golfbaan, en direct naast het park kunt u heerlijk genieten van Zeeuwse specialiteiten in het Restaurant Zeebinkie. Wilt u lekker een dagje actief zijn? Op het park zijn dames-/herenfietsen met versnelling, kinderzitjes, bolderwagens en skelters te huur. In de minimarkt kunt u dagelijks terecht voor o.a. versgebakken broodjes!

Wat te doen in de omgeving van het park

Tot rust komen, genieten van de prachtige kustlijn en de nabijgelegen stadjes ontdekken; u vindt het allemaal in Burgh-Haamstede. Deze bekende toeristische kern biedt alles wat u tijdens uw vakantie in Zeeland zoekt; Slot Haamstede uit de 13e eeuw, het bos, het strand, historische dorpjes, maar ook levendige winkelstraten en restaurants. Burgh-Haamstede is de plaats voor een complete gezinsvakantie.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze luxe bungalow voor 8 personen op Bungalowpark Landal Duinpark 't Hof van Haamstede in Burgh-Haamstede in de provincie Zeeland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht