Vakantiehuis Burgh-Haamstede: Hoevewoning type 6D 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Burgh-Haamstede), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellige Hoevewoning type 6D 6-personen op Landal Residence 't Hof van Haamstede

Op het prachtige Zeeuwse eiland Schouwen-Duivenland, op Residence 't Hof van Haamstede appartementen en vakantiewoningen te huur voor 4 en 6 personen op fietsafstand van Noordzeestrand in het gezellige Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland.

In deze geschakelde Hoevewoning Landal Residence 't Hof van Haamstede type 6D 6-personen treft u aan een woonkamer met een flatscreen TV, Radio, DVD en CD-speler en een eethoek, de keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron en een Senseo. Er zijn 3 slaapkamers, 1 badkamer met douche en dubbele wastafel en apart toilet. Deze woning is standaard voorzien van een kinderbedje en stoel en buiten heeft u de beschikking over tuinmeubilair en een parasol.U kunt gratis gebruik maken van WIFI op het park.

Op dit vakantiepark

Deze Hoevewoning Landal Residence 't Hof van Haamstede type 6D 6-personen is een ideale plek voor de zon- en zee liefhebbers. Lekker uitwaaien op het strand of bij mooi weer luieren in het zonnetje. Als gast in deze hoevewoning kunt u elke ochtend uw verse broodjes halen bij de minimarkt. Voor een heerlijke lunch of een diner op het park kunt u terecht bij het restaurant Zeebinkie. U kunt gebruik maken van het sportcentrum ( naast het park gelegen) of de wellnessruimte met sauna en stoomcabine. Lekker een dagje zwemmen met de kinderen? Op 15 min. van het park is een prachtig subtropisch zwembad. Naast het park ligt een 18 holes golfbaan.

De omgeving van het vakantiepark

Genieten kan in het mooie Zeeuwse landschap met een prachtig natuurgebied de Zeeduinen vlakbij. Een dag naar het deltapark Neetje Jans is beslist de moeite waard, en de kinderen zullen zich prima vermaken in het Klimbos Westerschouwen. Breng ook een bezoekje aan het Watersnoodmuseum. 

Samen genieten van een heerlijke vakantie met de rust en ruimte op dit prachtige Zeeuwse eiland in de Hoevewoning Landal Residence 't Hof van Haamstede type 6D 6-personen. Wij verwelkomen u graag voor een verblijf op Landal Residence 't Hof van Haamstede in Burgh-Haamstede in het mooie Zeeland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht