Vakantiehuis Burgh-Haamstede: Hoevewoning type 4CE 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Burgh-Haamstede), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knusse Hoevewoning type 4CE voor 4 personen op Landal Residence 't Hof van Haamstede

Op het prachtige Zeeuwse eiland Schouwen-Duivenland, op Residence 't Hof van Haamstede appartementen en vakantiewoningen te huur voor 4 en 6 personen op fietsafstand van Noordzeestrand in het gezellige Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland.

In deze knusse Hoevewoning Landal Residence 't Hof van Haamstede type 4CE 4-personen heeft de woningkamer een flatscreen TV, DVD en CD-speler en een radio. In de open keuken heeft u de beschikking over een afwasmachine, combimagnetron en een Senseo. Apart toilet. Op de 1ste verdieping zijn er 2 slaapkamers, badkamer met dubbele wastafel, douchecabine en toilet. Ook kunt u gebruik maken van de zonnebank en sauna. Als extra service zijn bij aankomst de bedden al voor u opgemaakt.
Deze woning is standaard voorzien van een kinderbedje en -stoel en buiten heeft u de beschikking over een deels overdekt terras met tuinmeubilair en een parasol. U kunt gratis gebruik maken van WIFI op het park.

Park Residence 't Hof van Haamstede

Dit park is een ideaal uitgangspunt voor zee liefhebbers. Deze Hoevewoning Landal Residence 't Hof van Haamstede type 4CE 4-personen ligt op fietsafstand. Bij mooi weer is het heerlijk luieren in het zonnetje of lekker uitwaaien aan het strand. Komt u na een lange stranddag thuis dan hoeft u niet te koken, bij het parkrestaurant Zeebinkie zult u genieten van een heerlijk diner. In de minimarkt op het park haalt u de verse broodjes voor uw ontbijt. Wilt u lekker even relaxen in de sauna, of in de stoomcabine, dat kan in de wellnesruimte op het park. Een potje golfen kan op de 18 holes golfbaan gelegen naast dit vakantiepark.
Ook kunt U gebruik maken van het sportcentrum ( naast het park gelegen) met onder andere een kinderkermis. Natuurlijk willen de kinderen ook een dagje zwemmen, dat kan in het prachtige subtropische zwembad op een kwartiertje rijden van het park.

De omgeving van dit vakantiepark

In het prachtige natuurgebied Zeeduinen zult heerlijk genieten van alles wat dit prachtige Zeeuwse eiland biedt. Een dag naar het Deltapark Neetje Jans met zeedieren en leuke attracties mag u niet overslaan, en u zult uw kinderen een plezier doen met een dagje naar het Klimbos in Westerschouwen. Ook een bezoek aan het Watersnoodmuseum is de moeite waard. 

Met uw gezin genieten van de rust en ruimte op dit prachtige Zeeuwse eiland in de Hoevewoning Landal Residence 't Hof van Haamstede type 4CE 4-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Landal Residence 't Hof van Haamstede in Burgh-Haamstede in de provincie Zeeland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht