Vakantiehuis Burgh-Haamstede: Bungalow type 6DL Luxe 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Burgh-Haamstede), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal Resort Haamstede Burgh-Haamstede Zeeland Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Bungalow type 6DL Luxe op Landal Resort Haamstede

Op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duivenland prachtige bungalows voor 2 - 12 personen te huur op Landal Resort Haamstede. Rustig vakantiepark op fietsafstand van het Noordzeestrand en vlakbij het gezellige dorp Burgh-Haamstede.

Deze vrijstaande Landal Resort Haamstede Burgh-Haamstede Zeeland Luxe Bungalow 6DL 6 personen heeft als indeling woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, DVD- radio en CD speler. De open keuken beschikt over een combi-magnetron, vaatwasmachine, koffiezetapparaat, Senseo en 5 pits gasplaat, 2-pers. slaapkamer met boxspringbedden, douchecabine en wastafel. Toilet. Op de eerste verdieping 2 slaapkamers met elk twee 1-pers. boxspringbedden. Tweede badkamer met dubbele wastafel, ligbad, sunshower en 4-pers. sauna. Apart toilet. De bedden zijn voorzien van dekbedden en opgemaakt bij aankomst. In deze bungalow is standaard een kinderbed en -stoel aanwezig. U kunt gebruik maken van Wifi tegen betaling. Het terras is voorzien van (deels verstelbaar) terrasmeubilair en en een parasol. Het park is autovrij, parkeren kunt u op de centrale parkeerplaats.

Wat is er te doen in Burgh-Haamstede en omgeving

Als gast van de Landal Resort Haamstede Burgh-Haamstede Zeeland Luxe Bungalow 6DL 6 personen kunt u zich prima vermaken, in Zeeland bent u omringd door zee, bossen en duinen, het natuurgebied de Zeepeduinen ligt vlakbij, en ook de Boswachterij Westerschouwen met een uniek vogelgebied. Op het park heeft u de mogelijkheid om fietsen te huren. Lekker een potje golfen? Dat kan op de 18-holes golfbaan naast het park. Of lekker bowlen of tennissen, het kan in het Sportcentrum Westerschouwen. (tegen betaling)

Op en rond het park

Voor de kinderen is er een speeltuin en het Fun & Entertainmentteam organiseert allerlei activiteiten. Er is een gezellig restaurant en ook ene minimarkt voor de dagelijkse verse broodjes. Tot rust komen, genieten van de prachtige kustlijn en de nabijgelegen stadjes ontdekken: u vindt het allemaal in Burgh-Haamstede. Deze bekende toeristische kern biedt alles wat u tijdens uw vakantie in Zeeland zoekt. Slot Haamstede uit de 13e eeuw, het bos, het strand, historische dorpjes, maar ook levendige winkelstraten en restaurants.

Wij kijken ernaar uit om u als gast in de Landal Resort Haamstede Burgh-Haamstede Zeeland Luxe Bungalow 6DL 6 personen te ontvangen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht