Vakantiehuis Burgh-Haamstede: Bungalow type 4B1 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Burgh-Haamstede), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal Resort Haamstede Burgh-Haamstede Zeeland Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Fraaie Bungalow type 4B1 op Landal Resort Haamstede

Op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duivenland prachtige bungalows voor 2 - 12 personen te huur op Landal Resort Haamstede. Rustig vakantiepark op fietsafstand van het Noordzeestrand en vlakbij het gezellige dorp Burgh-Haamstede.

Deze geschakelde Landal Resort Haamstede Burgh-Haamstede Zeeland Bungalow 4B1 4-personen heeft als indeling woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, DVD speler, en Radio- en CD Speler. De open keuken beschikt over een combi-magnetron, vaatwasmachine, koffiezetapparaat en Senseo. Toilet. Op de eerste verdieping 2 slaapkamers met in één slaapkamer een flatscreen TV. Badkamer met douchecabine, toilet en dubbele wastafel. In deze bungalow is standaard een kinderbed en -stoel aanwezig. U kunt gebruik maken van Wifi tegen betaling. Het terras is voorzien van (deels verstelbaar) terrasmeubilair en een parasol. Parkeren kan op de centrale parkeerplaats.

Wat is er te doen op het vakantiepark en in de omgeving

Als gast van de Landal Resort Haamstede Burgh-Haamstede Zeeland Bungalow 4B1 4-personen kunt u zich prima vermaken, in Zeeland bent u omringd door zee, bossen en duinen, het natuurgebied de Zeepeduinen ligt vlakbij, en ook de Boswachterij Westerschouwen met een uniek vogelgebied. Op het park heeft u de mogelijkheid om fietsen te huren. Lekker een potje golfen? Dat kan op de 18-holes golfbaan naast het park. Of lekker bowlen of tennissen, het kan in het Sportcentrum Westerschouwen. (tegen betaling)

Voor de kinderen is er een speeltuin en het Fun & Entertainmentteam organiseert allerlei activiteiten. Er is een gezellig restaurant en ook een minimarkt voor de dagelijkse verse broodjes.

Wij kijken ernaar uit om u als gast in de Landal Resort Haamstede Burgh-Haamstede Zeeland Bungalow 4B1 4-personen te ontvangen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht