Vakantiehuis Brouwershaven: Comfort Bungalow type 6X 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Brouwershaven), Vakantiehuizen Nederland
Park
Summio Parc Port Greve Brouwershaven Zeeland Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Comfort Bungalow type 6X op Summio Parc Port Greve in Zeeland

Direct aan het Grevelingenmeer prachtige vakantiewoningen voor 4 - 8 personen te huur op Summio Parc Port Greve in Brouwershaven, Zeeland, Nederland. Familiepark met binnenzwembad en veel kinder- en sportfaciliteiten.

Faciliteiten op dit mooie vakantiepark in Zeeland

In deze prachtige Summio Parc Port Greve Brouwershaven Zeeland Comfort Bungalow 6X 6 personen kunt u genieten van de vele faciliteiten van het familiepark. In het binnenzwembad met reuze glijbaan, drie aparte kinderbaden en diverse waterattracties zullen uw kinderen zich prima vermaken.  Er is een poolbiljart, airhockey, speelautomaten en een Plaza met ballenbak. Ook buiten is vervelen niet aan de orde, het park beschikt over diverse speeltuinen, een airtrampoline, een jeu-de-boulesbaan, midgetgolf, tafeltennis en tennisbaan, een overdekte boogschietbaan en een kinderscooterbaan. 

Deze vrijstaande Summio Parc Port Greve Brouwershaven Zeeland Comfort Bungalow 6X 6 personen is gelijkvloers en heeft als indeling; woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, radio en CD speler. (met voorkeur een open haard te reserveren) De open keuken heeft een standaard keukeninventaris, afwasmachine, magnetron en koffiezetapparaat en Senseo. Drie slaapkamers met twee 1-pers. bedden. Badkamer met ligbad, toilet en wastafel. De tweede badkamer heeft een douchecabine, toilet, wastafel en sauna. Wasmachine. Op het terras heeft u de beschikking over terrasmeubilair en een parasol. Deze bungalow beschikt over gratis Wifi.

Heeft u in de Summio Parc Port Greve Brouwershaven Zeeland Comfort Bungalow 6X 6 personen een avondje geen zin om te koken? Dan kunt u terecht bij het Italiaanse restaurant Gusto, of voor een snelle snack bij de snackshop De Smulgaard.  Voor uw verse broodjes kunt u terecht bij de supermarkt op het park. Er is tevens een slijterij en een cadeau shop.

Wat te doen in Brouwershaven en omgeving

In de omgeving van Port Greve op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duivenland valt genoeg te beleven. Bezoek de schilderachtige plaatsjes zoals Brouwershaven of Zierikzee. En een bezoek aan het Deltapark Neeltje Jans is beslist de moeite waard!

Kortom, voor u als gast in de Summio Parc Port Greve Brouwershaven Zeeland Comfort Bungalow 6X 6 personen zijn er voldoende mogelijkheden om lekker te ontspannen en samen te genieten. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht