Vakantiehuis Brielle: Lodge type Sunset 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Zwartewaal), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Brielle, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime lodge voor 8 personen op Roompot Lakeside Resort Brielle in Zwartewaal, Zuid-Holland, Nederland.

Direct aan het Brielse Meer gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op Roompot Lakeside Resort Brielle. Vakantiepark aan het water met kinderanimatie.

Deze gezellige Roompot Lakeside Resort Brielle Lodge type Sunset 8-personen heeft een woonkamer met moderne uitstraling, vloerverwarming en en tv met streamfuncties. Lekker met z'n allen tafelen kan in de open keuken met kookplaat, combimagnetron, koffiecupapparaat (Nespresso), kokendwaterkraan en afwasmachine. Op de 1ste verdieping vier slaapkamers waarvan twee met een stapelbed. Twee badkamers met wastafel, douche en toilet. Ook op deze verdieping een balkon. Verder buiten een terras met tuinmeubilair en een loungeset. Het gebruik van WiFi is gratis.

Over dit vakantieresort direct aan het Brielse Meer

Hoe fijn zullen de herinneringen zijn als u een verblijf reserveert in deze Roompot Lakeside Resort Brielle Lodge type Sunset 8-personen. Het resort is autoluw en er zijn fietsen te huur, u kunt een prachtige fietstocht in de omgeving van het Brielse Meer maken. Bij het service point kunt u informatie vragen voor mooie fietsroutes. Verder is er op het resort een minimarkt en de kinderen hoeven zich niet te vervelen, ze vermaken zich wel bij de Kids Club of in de speeltuin. Geen zin aan koken? Geen probleem, bij de afhaalservice, het eetcafé of het restaurant zijn voldoende mogelijkheden. In Zwartewaal kunt u terecht bij de plaatselijke supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen.

Wat is er te doen in de buurt van dit vakantiepark in Zuid-Holland

Als gast van deze Roompot Lakeside Resort Brielle Lodge type Sunset 8-personen is van alles te doen. Beoefen watersport op het Brielse Meer of ga met z'n allen naar het Noordzeestrand en met de kleintjes zandkastelen bouwen, of schelpen zoeken, hoe gaaf is dat! Met de stad Rotterdam in de omgeving valt er altijd wel iets te beleven. Maak een rondvaart door de havens of ga een dagje naar Diergaarde Blijdorp. Ook een bezoek aan het Zeeuwse Deltapark Neeltje Jans in het prachtige Nationaal Park de Oosterschelde is beslist de moeite waard. Nog op zoek naar een souvenir voor de achterblijvers? U zult vast wel slagen in het gezellige vestingstadje Brielle.

Heeft u al een verblijf geboekt op dit hagelnieuwe vakantieresort? Dan komt u uitgerust thuis van een heerlijke en relaxte vakantie. Wij heten u van harte welkom in de provincie Zuid-Holland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht